Witam sie wieczorowa porą.
Po wizycie dzisiejszej napisze tyle, ze lekarka dużo lepsza niz poprzedni lekarz:-)przebadała mnie w tą i spowrotem bo jak to okresliła chce mnie i maluszka poznać. Zrobiła usg i małego zmierzyła ze wszystkich stron. I wszystko w porzadku - wszystkie wymiary odpowiadają 25 tyg i 4 dniu:-) Młody waży juz 800g także mam już co dzwigać:-)
karo - gratuluje udanej wizyty
życze spokojnej nocy
Po wizycie dzisiejszej napisze tyle, ze lekarka dużo lepsza niz poprzedni lekarz:-)przebadała mnie w tą i spowrotem bo jak to okresliła chce mnie i maluszka poznać. Zrobiła usg i małego zmierzyła ze wszystkich stron. I wszystko w porzadku - wszystkie wymiary odpowiadają 25 tyg i 4 dniu:-) Młody waży juz 800g także mam już co dzwigać:-)
karo - gratuluje udanej wizyty
życze spokojnej nocy
Raczej chyba nikt nie podmienił....

Pierwszy raz odkąd jestem w ciąży. Chciał pojechac na 4 dni do Warszawy na wysokościówkę. A dopiero co wczoraj dowiedzieliśmy się że jeden z naszych dalszych znajomych zginął podczas takiej pracy w niedziele, osieracając 6 dzieci i żonę. Oprotestowałam więc stanowczo ten wyjazd, bo po prostu zaczęłam się panicznie bać. Żarliśmy się tak telefonicznie o to cały dzisiejszy dzień. Teraz, jak wrócił do domu to (co mi się raczej nie zdarza) kompletnie oszalałam, bo ten mi dosunął że jak starcimy to dziecko to będzie to moja wina i moich histerycznych zachowań
Masakra....co jest grane??? Coś ze mną nie tak, czy z nim??? Bo już nie wiem czy jestem przy zdrowych zmysłach...