reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Ja też mam mnóstwo ubranek, ale są takie śliczne, że cięzko się oprzeć :-). Mój mąż powiedział, że już nie nadąża co kupione i nie daje mu szansy coś samemu kupić. Ale ostatnio był w smyku i zakupił śliczny mięciutki kocyk i komplecik :-)

jak kupować jak to wszystko takie śliczne....:-):-):-) ja narazie sie wstrzymalam bo funduszy nam braklo po remoncie ale w marcu znowu zaczne dzialac heeh bo to tylko 3 miesiace zostały:-D:-D:-D:-D

reklama
to musi być chyba opcja Grupa moderowana, bo jak jest na zaproszenie to nie możecie do niej dołączyć
lencja, gosiagro przyjęłam już Was do grupy

Gosia spróbuj jeszcze raz:-)

Ja muszę uciekać z moim ząbkiem do dentysty, będę na forum tak po 16

Ostatnia edycja:
Kurcze,ja jeszcze nie szleje tak z zakupami. Mam ogromna ochotę coś kupić ale jeszcze czekam na wizytę w sobotę,idę na 4D.
A potem...planuje wpaść w wir zakupów:)

Witajcie,

nie pisałam nic ostatnio bo nie miałam weny i nastroju:-( dzisiaj też mi smutno:-(, mąż poszedł do szpitala, dostaje chemie w kroplówce a ja niestety nie mogę go odwiedzić, bo jako że w ciązy to lekarz powiedział, że lepiej żebym na oddział nie wchodziła:-:)-( Może chociaż jutro się uda, żeby zszedł na dół, tam już nie jest tak groźnie. Mam nadzieję , że nie będzie się strasznie źle czuł:-(
Jagódko, Stasiu [*][*]
Wszystkim wizytującym dziś zycze powodzenia

Witajcie,

nie pisałam nic ostatnio bo nie miałam weny i nastroju:-( dzisiaj też mi smutno:-(, mąż poszedł do szpitala, dostaje chemie w kroplówce a ja niestety nie mogę go odwiedzić, bo jako że w ciązy to lekarz powiedział, że lepiej żebym na oddział nie wchodziła:-:)-( Może chociaż jutro się uda, żeby zszedł na dół, tam już nie jest tak groźnie. Mam nadzieję , że nie będzie się strasznie źle czuł:-(
Jagódko, Stasiu
[*]
[*]
Kochana będzie wszystko OK Trzymam kciuki!!!Bądzcie silni:)

Co do ubranek to mam już raczej wszystko po starszym synusiu ale musze je przejrzeć i zobaczyć czego mi brakuje,pewnie nawet jak niczego nie bedzie brakować to i tak nakupuje nowych:-) bo te malutkie ciuszki sa takie słodziutkie :-) Co do łóżeczka to właśnie wczoraj szwagierka mi zaproponowała że pożyczy nam łóżeczko, które jak sie wyjmie zabezpieczenia to można bujać.
Dziewczynki juz normalnie nie moge sie doczekać czerwca:tak:
Ale mnie zgaga dopadła i tak od rana:no:
Zmykam po Szymka do przedszkola;-)

Gosiagro - wiary i odwagi dla Ciebie i twojego Męża - trzymam kciuki:sorry:

Dziewczyny - kliknęłam na dołącz i czekam na Paulkę, by mnie dołączyła do zamkniętego wątku:eek:
Nie odzywałam się wczoraj, bo te wieści z minionego weekendu + ten mój cukier bardzo mnie rozstroiły nerwowo. dziś juz troszkę lepiej:eek:

Powodzenia na wizytach:tak:

reklama
Witajcie,

Jagódko, Stasiu
[*]
[*]

Kochana wiele wiele siły Wam życzę, serc i głów pełnych optymizmu i wiary bo one cuda w walce z chorobą są w stanie zdziałać. Będzie dobrze, zobaczyć! Przytulam mocno:tak:

Do góry