reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Tak sobie mysle,ze jak mi jutro strzeli ten 24 tydzien to poleci juz jak z procy :rofl2: i zaraz bedzie 30tc :szok: a potem juz rodzenie sie zacznie, bo to tak jest,ze najpierw nie mozna sie doczekac kiedy ten drugi trymestr sie zacznie,a potem to juz strzal i koniec zaraz :-):-):-)

Ciekawe jaka pogode bedziemy mialy w lipcu,zeby z naszymi pociechami na spacerki pomykac ;-) bo w koncu trzeba bedzie zrzucic te zbedne kilogramy :szok:,a dobrze,ze to lato, bo cieplo i sie jesc bardzo nie bedzie chcialo:-),a po drugie w lato najwiecej przepysznych owocow jest :-) mniam juz sie nie moge doczekac truskaweczki, czeresnie, brzoskwienie i arbuzy --- pychotaaa :-p:-p:-p:-p

jeśli chodzi o pogodę to ja mam nadzieję że będzie pięknie i będziemy mogły chodzić na długie spacerki, oczywiście odpowiednio osłaniając delikatną skóre maluszka:tak:
a tych truskawek to ja tez nie mogę się doczekać, ale niestety tak jak dziewczyny pisały truskawki często bardzo uczulają i wielce prawdopodobne że nie będzie nam dane w tym roku pochłanianie ich:no::no::no:

ita z chęcią bym spróbowała ale niestety w Szczecinie nie ma Polo-Marketu:o
jestem w szoku:szok: myślałam że wszędzie pełno PoloMarketów, ale faktycznie sprawdziłam że ani jednego nie ma u Ciebie:-( a u nas ich conajmniej kilka

nie wiem która pisała o spaniu na prawym boku, moja kuzynka spała cały czas na lewym a po ciąży na masaże musiała chodzić bo jakieś bóle ją dopadły i w szpitalu na nią krzyczeli że powinna też na prawym spać, na zmianę

reklama
karo85 – piękne mebelki :)
ewus2009 – śliczne to Twoje zdjęcie profilowe :) już niedługo swoje maleństwa tak będziesz fotografowała :)
cobra – gratuluje wizyty i lekarza
AniaCH83 – to z nospa to bzdura, poprostu w Anglii nie jest uznawana ja będąc teraz w Pl sobie kupiłam i farmaceutka powiedziała, że jest czasami wskazana
anecznik – ja jeszcze się złapie jak się przebudzam i leże na połowie brzuch i do tego na prawej stronie, później się denerwuję czy nie przygniotłam dzidziusia
kajdusia – gratuluję długo wyczekiwanego nowego „członka” rodziny
Agi78 – gratuluję udanej wizyty, fajna wasza mała juz pokazuje charakterek
Kasiulka_1980 – koleżanka się uwinęła, życzę Wam i sobie takiego szybkiego rozwiązania
Lencja – nie martw się na zapas ja tez zaczęłam strasznie dużo i nagle przybierać na wadze na początku +3 do stycznia a teraz łącznie +15(+12 w 2 miesiące a wcale więcej nie jem – chyba woda mi sie zatrzymuje bo czasami jak nie jestem spuchnięta to waga troszkę w dół), puchną mi ręce, kolana i nogi i tez mam podwyższone ciśnienie też myślałam, że to zatrucie i pobiegłam zrobić badania i okazało się, że białka w moczu brak :) a i zaburzenia wzroku też mam, zwróć jeszcze uwagę czy schodzi Ci opuchlizna bo mi czasem schodzi, a czytałam, że przy zatruci jest obecna cały czas
Krakowianko, gniesha – życzę Wam z całego serca żeby Wasze aniołki szybko wróciły do Waszych brzuszków, jak czytam Wasze posty to łezki same lecą, jesteście takimi dzielnymi kobietami, dobrze, że się wspieracie nawzajem – tylko kobieta która straciła dziecko zrozumie druga kobietę
kreatorka – ja też obcięłam moje dłuugie włosy i są takie żeby starczyły na kitkę, mąż nie pocieszony no ale cóż, a jak szybko się teraz myje
Elizka21 – ja też wciąż upaprana jestem i zwalam na brzuch :)
zdec – super dla Twojej Natalki ten pojazd, Twoja mała może wystąpić w kampanii reklamowej hello kitty, ja jak tylko wrócę do uk to będę też atakować „kotkowe ciuszki”.

pare dni mnie nie było – miałam do nadrobienia 5 stron, dopiero skończyłam, dziewczyny które pominęłam przepraszam

dziś popełniła zbrodnie i wypiłam chyba z 1l pepsi :( i nie mogę spać ale przynajmniej mam cza Was nadrobć, w weekend byłam u znajomych, maja 3 letnia córeczkę i nie mogła uwierzyć, że mam w brzuszku dzidziusia

ide spać dobranoc dwó i trzypaczki :)

Witajcie:-)
Wczoraj miałam coś z netem od popołudnia:wściekła/y:więc dopiero nadrobiłam:sorry2:

Chciałam Wam powiedziec że u mojego szefa się urodziło wczoraj:tak:pisał w nocy sms że ma syna- Antosia:tak::-) niedługo my będziemy takie wiadomości wysyłać:-D

Spokojnego dnia. U mnie znów nasypało sporo śniegu i jest -11:szok::szok::szok:

Już nie mogę :-( ciągle sie nie wysypiam, dzisiaj usnęłam o 3 a na nogach jestem od 6. Niedługo chyba mnie szlag trafi :wściekła/y: i do tego pogoda paskudna, warstwa sniegu za oknem, a już było w miarę ładnie, coś sie chciało, a teraz? Tragedia, już mnie to wszystko przytłacza...

Hej dziewczyny ale miałam straszna noc dziisaj:no::no::no: nie mogłam spac chyba zaczeło sie to o czym duzo kolezanek mi opowiadało czyli brak odpowiedniej pozycji ,niewygoda, buszujaca malutka w brzuszku przez cala noc ....JESTEM WYKONCZONA od 3 nie spie , do tego ten padajacy snieg mnie dobija, a jeszcze w ten wekkend mam zajecia a tak mi sie nie chce isc :szok::szok::szok:

reklama
Już nie mogę :-( ciągle sie nie wysypiam, dzisiaj usnęłam o 3 a na nogach jestem od 6. Niedługo chyba mnie szlag trafi :wściekła/y: i do tego pogoda paskudna, warstwa sniegu za oknem, a już było w miarę ładnie, coś sie chciało, a teraz? Tragedia, już mnie to wszystko przytłacza...

Kochana mam to samo, jestem juz zmeczona... Chce zeby byl juz maj:)

Do góry