Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Tak więc posłusznie wysłałam swojej z tej okazji sms-a
Pewnie teraz ma niezły ubaw;-)
a dzisiaj w nocy to słyszałam jak myszka w łazience się na łapkę złapała.

Jutro zawijam rogala do Makro
Ja mam 117:-)
Uśmiałam się do łez z opisuTwoich biustników,ale to prawda tez mi druty przeszkadzają.
Ja w sumie nie mam, bo nie mamy ślubu to mnie to nie dotyczy

Specjalnie poszłam kupic miarkę krawiecką bo wszytskie mierzycie brzuszki więc ja też.:-) W tej chwili na wysokości pękpka mam 85 cm (ale nie mam pojęcia ile miałam przed ciążą) ale brzuszek mam naprawdę spory:-)
I zmierzyłam jego długość kalkulatorem, który z boku ma linijkę

Ja zmierzyłam jakimś kabelkiem, który chyba do kina domowego miał służyćI zmierzyłam jego długość kalkulatorem, który z boku ma linijkę
Więc wcale nie potrzeba miarki:-)
Specjalnie poszłam kupic miarkę krawiecką bo wszytskie mierzycie brzuszki więc ja też.:-) W tej chwili na wysokości pękpka mam 85 cm (ale nie mam pojęcia ile miałam przed ciążą) ale brzuszek mam naprawdę spory:-)
jak siostra mojego A

Heh ja swojej nie wyśle, pewnie i tak niewie że dziś taki dzień ;-)Dziewczynki czy Wy wiecie ze dzisiaj DZIEN TEŚCIOWEJ!!!!!!boze musze złożyc jej życzenia
i buziaczka dac bleee
No dzieć ma gdzie szalećchyba to ja przebiję wszystkie u mnie w brzucholu bo chyba tak muszę napisać jest 122 cm.
Mały brzuszek to tak nie przeszkadza pewnie ;-)Policzyłam też obwód brzuszka na pępku i jakoś mam mały w stosunku do was, u mnie tylko 89cm
Co do spania w nocy natomiast to mam zupełnie odwrotnie niż większość z was, mogłabym przespać całą noc i cały dzień:-) A to wszystko przez mojego męża, który ostatnio potrafi pójść spać o 19:30, bo wstaje o 5:30. Więc ja siłą rzeczy, jak nie mam już z kim gadać to też idę spać, gdzieś koło 21. A wstaję najczęściej koło 8.:-) Czyli ze spaniem nie mam problemu![]()
Heh dobre ;-) macie pomysły dziewczynyJa zmierzyłam jakimś kabelkiem, który chyba do kina domowego miał służyćI zmierzyłam jego długość kalkulatorem, który z boku ma linijkę
Więc wcale nie potrzeba miarki:-)

i a=was doczytałam. wczesniej sąsiadka przyszła ze swoimi chłopakami wiec moje brzdące miały sie z kim pobawić a ja z kim pogadac;-)