Laski, iiwka coś strasznie namieszała na babyboom i została usunięta z forum, nie wiem dokładnie o co chodzi - spytałam.
Nie potrafię przywrócić tego co ona namieszała u nas ale jeszcze próbuję...
to nieźle, własnie widziałam że jest jako guest

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Laski, iiwka coś strasznie namieszała na babyboom i została usunięta z forum, nie wiem dokładnie o co chodzi - spytałam.
Nie potrafię przywrócić tego co ona namieszała u nas ale jeszcze próbuję...
dać się dało. Ręcznie .
Macie 3 osobne wątki.
Pozdrawiam
cezsc dziewczyny.
ja sie z gilem do pasa odmeldowuje. myslalam, ze to tylko troche kataru, ale dzis mnie tak glowa lupie, ze ledwie co na oczy patrze.
na razie
witam!
już po wizycie cała w skowronkachbąbelek waży 860 gram-rośnie prawidłowo, mamusia przytyła 5kg-rośnie prawidłowo
.
Zuzia do wstydliwych nie należychyba wyczula że tatuś patrzy i postanowiła udowodnić temu niedowiarkowi że jest małą kobietką
![]()
No właśnie, ja nawet nie rozumiem kto to jest iiwka, i jakie ma prawo łączyć nasze wątki ???
No i jak to teraz odkręcić ???
Polecam się i pozdrawiam brzuchatki
PS. jeśli chodzi o iiwkę to poprosiła o usunięcie swojego konta.
Chyba taką samokrytykę złożyła ;-)
PS. jeśli chodzi o iiwkę to poprosiła o usunięcie swojego konta.
Chyba taką samokrytykę złożyła ;-)
dziewczyny skad wy macie takie fajne zdjecia w miniaturkach?chodzi mi o Wasze podobizny,tez chce swoja miec,a za diabla nie wiem skad je sobie wytrzasnac