Dzień dobry!
Ale naprodukowałyscie od wczoraj - mam za swoje, że tylko raz dziennie Was podczytuję;-)
Emalia - dzięki za dobre słowo

wierzę, że i u Was zwapnienie zniknie - nam zaraz po badaniach w styczniu mówiono, że to może się wchłonąć po 26 tygodniu - teraz akurat mielismy wizytę w 26 tc i okazało się, że tak się stało

Trzymam kciuki
Gosiagro - więc trzymam za to, by ten kurs chemii był ostatni
Agi78 - widzę, że teściowa spacyfikowana zakupowo - super:-)
Gosia*** - oj nieciekawie z tą szyjką - lez kochana i odpoczywaj - mam nadzieję, że obejdzie się bez szpitala
Ewelinka - Ty też nie szalej tylko lez jak najwięcej - trzymam kciuki za Wasze szyjki Dziewczyny

i za Twój posiew Ewelinka, by był dobry wynik
Ona...m - witam nową mamusię czerwcową

mam pytanie - pisałaś, że w Polsce straciłas przez lekarzy 2 ciąże - a wiesz konkretnie dlaczego??? i jak to płód męski jest zagrozeniem - mówiono z jakiego powodu??? przepraszam, że tak pytam...
Sealet - jak ząb???
Paulka82 - i jak sytuacja u koleżanki? ruszyło się coś???
Koriander - jak robisz łososia??? i nie daj sie chorobie!!! Tak a propos pozdrawiam
wszystkie chorowitki;-) i życzę zdrówka
LenaDTR - zaszalałaś z tymi rogalikami - aż mi ślinka pociekła

- a ja znowu dzis rano za wysoki cukier więc o takich pysznosciach mogę zapomnieć:-(
Krakowianka i Gniesha - cieszę się, że zagladacie do nas:-) wierzę mocno, że Wasze Aniołki opiekuja się Wami i Waszymi Rodzinami - przytulam
Słoniczka - witam kolejną nową mamusię:-)
Karo85 - no to M Cię rozpieszcza (albo siebie;-))

chociaż tak jak piszesz - pewnie dziwne uczucie jak ktoś obcy się krząta po domku
Marta_w - dobrze, że słyszysz kazanie - jak tzreba leżeć to leż - wiem, ze to nudne, ale dasz radę
Liliti - ja trochę spóźniona z kondolencjami z powodu śmierci teściowej, ale dopiero teraz doczytałam
Lencja - o twoim zatruciu tez dopiero teraz czytam

skąd ta diagnoza??? jakie miałaś wyniki? jakos czułaś się źle???
Dużo sobie nacytowałam to i duzo napisałam
wszystkie Was pozdrawiam i życzę miłego dnia