reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie.
Ja dziś trochę wyspana nawet, synio już się chyba lepiej czuje bo spał jak suseł:tak::-) Mąż wrócil wczoraj z pracy po 23:baffled: a dziś jechał już o 4:szok: niedługo zapomnę jak wygląda:-( A dziś mamy rocznicę ślubu- to już 8 lat:-) Dobrze że kolacyjkę zaliczyliśmy na tę okzaję już w sobotę bo dziś chyba niemiałby siły...

No to uciekam, będę tu zaglądać:tak: Miłego dzionka;-)

reklama
Czesc dziewczyny kolejna noc nie przespana śniły mi sie morderstwa, krew bleeee nie moglam spac, a do tego kazde przekręcenie z bolu na bok w nocy to koszmar Was tez wtedy tak brzuszek boli?

Gratuluje udanych wizyt wszystkim mamusiom:-):-):-) oby maluchy juz rosły i rosły
ja wcinam mleczko z płatkami ryżowymi na śniadanko

u nas pogoda lipna chyba byl przymrozek w nocy bylo tylko 2 stopnie jak wstalam a szyby w samochodach biale:szok::szok::szok::szok:
wogole coś ostatnio mnie zaczynaja plecy boleć tak jak na okres i mieśnie nóg normalnie jak 1 dzien @:-:)-:)-:)-(
mała jak sie wierci to boli cały brzuch juz chce zeby bylo koniec maja:-):-):-)

lena*- ja kupowalam na allegro tetre ale robilam zakupki u jednego sprzedawcy wiec przesylke mialam jedna

Witajcie.
Ja dziś trochę wyspana nawet, synio już się chyba lepiej czuje bo spał jak suseł:tak::-) Mąż wrócil wczoraj z pracy po 23:baffled: a dziś jechał już o 4:szok: niedługo zapomnę jak wygląda:-( A dziś mamy rocznicę ślubu- to już 8 lat:-) Dobrze że kolacyjkę zaliczyliśmy na tę okzaję już w sobotę bo dziś chyba niemiałby siły...

No to uciekam, będę tu zaglądać:tak: Miłego dzionka;-)

Gosiu miłego dnia i udanej rocznicy:)

Czesc Kobietki ;)
Nie dam rady Was doczytać bo kompletnie nie mam czasu ... Ładna pogoda to ciągle siedzimy z Jasiem na dworze ;) wracamy kąpiel i spać węc wybaczcie proszeeee !! :))

Wczoraj miałam wizyte ale nie mam pojęcia ile mój maluszek waży bo od początku nie był ważony bo lekarz twierdzi że nie trzeba narazie tego robic ... :( Jest ułożony miednicowo czyli główką do góry i cesarka jak nic :( nawet nie mam szans próbować rodzić normalnie :(( Szkoda no ale czego się dla dzidzi nie robi :) Nooo i tak do końca to nie wiem czy chłopak czy dziewczynka :p podsumowując wizyte to nic sie nie dowiedziałam :D ale w czwartek ide prywatnie to może dowiem się więćej ...

Piszecie o praniu ;) No ja mam to już za sobą :) jeszcze zostały mi kurtki i kombinezony bo my w połowie sierpnia jedziemy nad morze to niestety musze mieć kurteczke. W tamtym roku jak byliśmy z Jasiem to myslalam że nam głowy pourywa i dopiero nad morzem kupiłam mu kurtke ;P w tym roku już wiem ;D nooo ale co do prania to miałam jakieś 3 suszarki ;) + jedna suszarka samych pieluch tetrowych które dostałam od teściowej z kopalni :) no a prasowałam mi mama bo nie mam siły stać przy desce :D:)

Gosiu gratuluje wspólnie spędzonych 8 lat :)) :))

A mój mąż od soboty zrobił się jakiś miły ... hmmm ... nie wiem o co chodzi ale wole się nie zastaanwiać i przyjąć to tak jak jest :) Może wreszcie zmądrzeje ... ;)

Wczoraj zrobiłam sobie też morfologie i mam tragiczne wyniki krwi :(( dostałam tabletki ale powiedzcie mi co moge jeszcze jeść żeby troszke to podnieść? ;)

Dziewczyny Miłego dnia ;) nie obiecuje że zajrze bo śliczna pogoda to polece na dwór z Jasiem a potem jedziemy do chrześnicy mojego męża (ma 10dni) :))

Ja również witam się porannie,

Czekam na śniadanko, które mój K. pichci w kuchni:p:p

Gosiu gratulację z okazji tak długiego stażu:) Gratuluję wtrzymałości:) Nam jeszcze daleko do takiej rocznicy:)

Witam porannie!
Zaraz biorę się za drobne naprawy mojej magisterki, tak, żeby już była "nieskazitelna":-D:-D:-D, ale wcześniej postanowiłam Was odwiedzić i się ładnie przywitać.:-)

Lenka, ja kupowałam pieluchy na allegro, tetrowe grube 80x80 po 1,4zł za sztukę. Ale ja generalnie wszystko kupowałam w internecie - kosmetyki i leki w aptece internetowej DOZ.pl, wózek w sklepie internetowym BOBO-WÓZKI, a ciuszki i całą resztę(pościele,łóżeczko, materac, laktator, wanienka, itp)na allegro. Obliczyłam że jeśli zamawia się dużo od jednego sprzedawcy to nawet z kosztami przesyłki (czasem przy dużym zamówieniu koszty były gratis) wychodzi duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo taniej niż w sklepie. Jeszcze pól biedy jakieś tam Tesco albo inny supermarket, ale jak porównałam ceny w Askocie to zdębiałam bo nie wiedziałam czy oni zwariowali czy mi się cena dwoi w oczach;-) Naprawdę kolosalne różnice:tak:No choćby taki wózek - różnica 500zł na komplecie X-lander XA 2010 3 w 1:szok:, fotelik Maxci Cosi Cabrio Fix u nich jakoś 700zł a ja w necie widziałam za niecałe 500zł:szok:. No to takie tam bardziej tylko wyraziste przykłady, ale wierz mi że przycinają na każdym kroku niestety:-(
Gryzka a nianie planuję tą NIANIA ELEKTRONICZNA SWITEL BCC 51 KOŁYSANKI (999247789) - Aukcje internetowe Allegro . Może już ja nawet dziś zamówię razem z podgrzewaczem to będę już miała z głowy i nareszcie nie będe już musiała zaglądac na allegro bo szczerze mówiąc mam już po kokardę tych zakupów ;-)

Życzę Wam miłego dnia kochane!!!

witam was dziewczyny,pare dni sie nie odzywałam ale starałam sie czytać regularnie u mnie wsio ok w zeszłym tygodniu miałam wizyte było dobrze w czwartek mam przyjść do mojego gina na usg na oddział zobaczymy jak ma sie nasz synek o ile nie zmieni sie w dziewczynke :-D:-D

reklama
witam sie rano z wszystkimi brzuchatkami:-)
dzis mam wizyte w szpitalu i dowiem sie kiedy zrobia mi cesarke,wiem tylko tyle ze do 20 maja,ale nie czuje sie dobrze,rana po 2 ostatnich cieciach bardzo boli,nogi puchna,zobaczymy jak wyniki dzisiejszych badan,bo moze byc tak ze powiedza mi dzis ze za 3 dni cesarka,bo pierwszy termin mialam na 15 i mi przesuneli o tydzien.

Do góry