Witam porannie!
Zaraz biorę się za drobne naprawy mojej magisterki, tak, żeby już była "nieskazitelna"

, ale wcześniej postanowiłam Was odwiedzić i się ładnie przywitać.:-)
Lenka, ja kupowałam pieluchy na allegro, tetrowe grube 80x80 po 1,4zł za sztukę. Ale ja generalnie wszystko kupowałam w internecie - kosmetyki i leki w aptece internetowej DOZ.pl, wózek w sklepie internetowym BOBO-WÓZKI, a ciuszki i całą resztę(pościele,łóżeczko, materac, laktator, wanienka, itp)na allegro. Obliczyłam że jeśli zamawia się dużo od jednego sprzedawcy to nawet z kosztami przesyłki (czasem przy dużym zamówieniu koszty były gratis) wychodzi duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo taniej niż w sklepie. Jeszcze pól biedy jakieś tam Tesco albo inny supermarket, ale jak porównałam ceny w Askocie to zdębiałam bo nie wiedziałam czy oni zwariowali czy mi się cena dwoi w oczach;-) Naprawdę kolosalne różnice

No choćby taki wózek - różnica 500zł na komplecie X-lander XA 2010 3 w 1

, fotelik Maxci Cosi Cabrio Fix u nich jakoś 700zł a ja w necie widziałam za niecałe 500zł

. No to takie tam bardziej tylko wyraziste przykłady, ale wierz mi że przycinają na każdym kroku niestety:-(
Gryzka a nianie planuję tą
NIANIA ELEKTRONICZNA SWITEL BCC 51 KOŁYSANKI (999247789) - Aukcje internetowe Allegro . Może już ja nawet dziś zamówię razem z podgrzewaczem to będę już miała z głowy i nareszcie nie będe już musiała zaglądac na allegro bo szczerze mówiąc mam już po kokardę tych zakupów ;-)
Życzę Wam miłego dnia kochane!!!