reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
A ja właśnie wróciłam ze szkoły bo byłam wezwana moja mądra córka z innymi koleżankami upatrzyły sobie jakomś dziewczyne i cały czas się z niej naśmiewają i coś jej robią no i oczywiście całe zebranie było ach ten głupi wiek kiedy jej to przejdzie wiedząc po sobie to pewnie jeszcze ze trzy lata:baffled:ale najlepsze jest to co zrobiła jej mądra przyćmiona ciążą matka kazali nam się podpisać pod czymś tam i napisać date oczywiście co ja zrobiłam ładnie się podpisałam i napisałam date swojego porodu zamiast dzisiejszej a co tam:-Dniewiem co ta pedagog i dyrektorka sobie pomyślały że nawet niewiem który dziś jest zwróciła mi tylko uwage prosze wpisać prawidłową date:-D

No to nieźle. Kobietom w ciąży wybacza się nie takie rzeczy:):) Ale historia niezła.

Laseczki z Wrocławia i okolic szukam fotografa na ślub;)

Ja znam faceta z Obornik Śląskich, który w zeszłym roku nagrywał nam film i robił zdjęcia na weselu i w sumie wziął za to niewiele:) Teraz czekam na informację od niego, kiedy rzepak znów zakwitnie....

Byłam dzisiaj u mojego promotora i w sumie to masakra:(:( Najpierw się czepiał że mam za mało cytatów i przypisów, a jak już zrobiłam więcej to teraz za dużo:szok:
Znowu namieszał mi coś w spisie treści i tak znowu jutro będę musiała poświęcić cały dzień żeby coś tam mądrego napisać, bo w sobotę chcę mu znowu coś tam zanieść.

Ale z fajniejszych rzeczy, to szukałam dzisiaj drugiej koszulki do szpitala i nic nie znalazłam w Arenie, a stwierdziłam że drugiej torby jak ta pierwsza nie kupię. I trafiłam niechcący do sklepu HappyMum:) I normalnie kupiłam śliczną, dokładnie taką:
Koszula ciążowa do karmienia Alles Sweet 02-II M (988339768) - Aukcje internetowe Allegro
Na prawdę jest przepiękna:) Trochę kosztowała, ale stwierdziłam że to jedyna koszulka jaką będę mogła po porodzie ubrać:)
Przed chwilą również odgruzowałam balkon i wstawiłam tam wózek, wracam do roboty bo jeszcze do odguzowania cały pokój:p

Eagle - super, że z Małym wszystko ok:tak: a cesarka na razie sie nie martw - to jak mówiła lekarka na razie ewentualność a nie pewność

pozdrawiam wszystkie Czerwcówki i zmykam - dobranoc

reklama
No to nieźle. Kobietom w ciąży wybacza się nie takie rzeczy:):) Ale historia niezła.

Ja znam faceta z Obornik Śląskich, który w zeszłym roku nagrywał nam film i robił zdjęcia na weselu i w sumie wziął za to niewiele:) Teraz czekam na informację od niego, kiedy rzepak znów zakwitnie....

Byłam dzisiaj u mojego promotora i w sumie to masakra:(:( Najpierw się czepiał że mam za mało cytatów i przypisów, a jak już zrobiłam więcej to teraz za dużo:szok:
Znowu namieszał mi coś w spisie treści i tak znowu jutro będę musiała poświęcić cały dzień żeby coś tam mądrego napisać, bo w sobotę chcę mu znowu coś tam zanieść.

Ale z fajniejszych rzeczy, to szukałam dzisiaj drugiej koszulki do szpitala i nic nie znalazłam w Arenie, a stwierdziłam że drugiej torby jak ta pierwsza nie kupię. I trafiłam niechcący do sklepu HappyMum:) I normalnie kupiłam śliczną, dokładnie taką:
Koszula ciążowa do karmienia Alles Sweet 02-II M (988339768) - Aukcje internetowe Allegro
Na prawdę jest przepiękna:) Trochę kosztowała, ale stwierdziłam że to jedyna koszulka jaką będę mogła po porodzie ubrać:)
Przed chwilą również odgruzowałam balkon i wstawiłam tam wózek, wracam do roboty bo jeszcze do odguzowania cały pokój:p
Kochana a ile bierze za same foto na ślubie od błogosłwieństwa wraz z zabawą weselną oraz małą sesją w plenerze??

Do góry