Lenuszka
Mamusia Gajusi
Jeszcze patrzyłam na takie firmowe typu puma....tylko nie wiem czy nie będą miały zbyt śliskiej podeszwyrozumiemczyli takie jak tamte pierwsze na allegro jest ich kilka kolorków chodaki
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeszcze patrzyłam na takie firmowe typu puma....tylko nie wiem czy nie będą miały zbyt śliskiej podeszwyrozumiemczyli takie jak tamte pierwsze na allegro jest ich kilka kolorków chodaki
![]()
Jeszcze patrzyłam na takie firmowe typu puma....tylko nie wiem czy nie będą miały zbyt śliskiej podeszwy![]()
Już coraz bliżej :-)
.
więc pewnie w piątek mi je przywiozą. JUPI!!! W piątek lub poniedziałek powinnam też mieć lodówkę i pralkę przywiezioną
Wiele rzeczy wskazuje, że mamy szanse sie przeprowadzić w długi weekend 

czesc dziewczyny. ja na chwile i tez chcialam podzielic sie nowinami od ginekologa.
milan wazy juz prawie 2800g. glowka jest normalnych rozmiarow, ale brzuszek (cukeir wyszedl ok, wiec nie am cukrzycy rowniez za drugim razem) i udo ma wymiary blisko 4 tygodnie dalej. kroto mowiac jest takim samym pulpetem jak moj pierwszy syn. a poniewaz antek sie zaklinowal przy porodzie, bo glowka wyszla a ramieniem sie zahaczyl i byly duze problemy, to dostalam juz skierowanie na ustalenie terminu na cersarke. pierwszy proponowany termin 28 maj, czyli moge zostac majowka.
ale teraz po tej 3,5godzinnej wizycie musze sie polozyc.
milego dnia
czesc dziewczyny. ja na chwile i tez chcialam podzielic sie nowinami od ginekologa.
milan wazy juz prawie 2800g. glowka jest normalnych rozmiarow, ale brzuszek (cukeir wyszedl ok, wiec nie am cukrzycy rowniez za drugim razem) i udo ma wymiary blisko 4 tygodnie dalej. kroto mowiac jest takim samym pulpetem jak moj pierwszy syn. a poniewaz antek sie zaklinowal przy porodzie, bo glowka wyszla a ramieniem sie zahaczyl i byly duze problemy, to dostalam juz skierowanie na ustalenie terminu na cersarke. pierwszy proponowany termin 28 maj, czyli moge zostac majowka.
ale teraz po tej 3,5godzinnej wizycie musze sie polozyc.
milego dnia
zdec tez robilam sobie nadzieje ze po odłaczeniu ponosze jeszcze mała ale jak zmniejszli mi dawke tylko o 0,2 ml/godz to dostałam skurczy a ak mialam problem z zyłami i mnie na 4 godz odłaczyli to dostałam porodowych skurczy ,bardzo bolesnych co 2 min, na pozomie 80-90 w ktg ;-( także każa mi nie robic sobie nadzieje wiec jestem gotowa na powicie ;-)
ja na suwaczku mam liczone od iesiaczki ale lekarze twierdza ze ciąża jest bardziej rozwinieta i dzis wg nich mam 32+2 a w dniu odłaczenia bede mieć 34+0.......