A tak poza tym ,to mam takie pytanie w sumie - bedziecie robiły Baby Shower taka imprezke przed narodzinami baby ??
Ja własnie zamierzam zrobic tak w połowie maja takie małe z przyjaciołkami.
Ja bym zrobila na pewno,choc to jeszcze jest zbyt popularne,ale zawsze to okazja do spedzenia fajnie czasu z kolezankami. Niestety w mojej miejscowosci w Pl zostaly mi moze ze dwie kolezanki, reszta rozpierzchla sie po swiecie

wiec nie z kim imprezowac.
liliti - mocno 3mam za Was kciuki,zeby Malenka pobyla w srodku jak najdluzej... ale przy takiej opiece lekarze na pewno wiedza co robia,wiec obie bedziecie bezpieczne. z calej sily 3mam kcuki.
paulka82 - najpiekniejszy jest baldachim

;
aga_sto - niezly pulpecik byl z Antoniego... przy takim 'wzroscie'...
Ja tylko doczytuje i doczytuje,a Wy produkujecie i produkujecie

ciekowsc nie pozwala mi opuscic nawet jednej strony
Wszystkim wizytowiczkom oczywiscie gratuluje, bo do tej pory dokad doczytalam zlych wiesci raczej nie bylo.
Jak pisalyscie o porodach sn... jeju,czy to wszystko musi niesc za soba takie ryzyko...mowia,ze sn zdrowszy dla dziecka itp,ale tyle rzeczy moze sie zdarzyc... :-(
Co do kosmetykow do kapieli ja bede uzywala Oilatum-emulsji do kapieli i do tego mydelka,bo ta emulsja chyba nie jest myjaca,ale po niej nie potrzebna juz zadna oliwka,czy balsam.
Proszek dzis kupilam 'Fairy' i plyn do plukania. Nie wiem czy jest takie w Pl. Pieknie pachnie

Mierzylam dzis burzucho... 110cm... moja siostra wlasnie czeka na porod i ma 107... co to bedzie za dwa miesiace...