reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2010

nie przespałam nocy, dostałam ostrego zapalena żył i potwornego bolu......o 8 jeszcze próbowali sie wukuc ale nie dalo rady .....odłaczyli mnie.....prosze was o wsparcie i modlitwe za moje maleństwo zeby bylo silne i dało rade.....tak strasznie sie o na boje....trzymajcie za nas kcuki.......[/QUOTE]
Trzyma kciuki za CIEBIE!!! Badz dzielna....i mala tez...

Witam!
Wszystkim Mamom po wizytach gratuluję dobrych wieści
Gosiagro i Liliti - za Was i Wasze maleństwa mocno kciuki zaciskam - by jeszcze pomieszkały w brzuszkach trochę

pozdrawiam gorąco pozostałe czerwcówki

Aha - miałam napisać wcześniej, ale zapomniałam - Badaicka jest w szpitalu od soboty - ma rozwarcie na 2 palce, skurczy nie ma, ale leży, bo ma podwyzszone crp i dostała antybiotyk. Nie wiadomo czy wyjdzie do domu, czy urodzi wczesniej - czeka na decyzję

Ojj ebdaczka trzyma kciuki...za ciebie tez Badaicka....

Witajcie;)

Mnie dzis smutno 2 rocznica smerci Aniolka naszego:( i jeszcze z mezem te probelmy,...eheh:( zycie....

reklama
Czesc dziewczyny ale jestem dziisaij wściekła
poszłam o 12 do szpitala zapisać męża na zabieg ortopedy wyobrażacie sobie ze najpierw stałam poł godziny bo nikt łaskawie nie ustapil miejsca a potem siedzialam 2 godzi i czekalam na swoją kolejkę tylko jeden pan mnie przepuscil przed siebie bo bylam za nim normalnie szok cos oe dzieje na tym świecie:szok::szok::szok: zero wspołczucia tak spuchły mi kostki i rece masakra a plecy to tak mnie bolą :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :wściekła/y:ale naszczęscie udało mi sie załatwic wszystko lekarz sie smiał jak do niego weszlam i mówi ale ja nie jestem ginekologiem:-D:-D:-D:-D i zaczal sie uśmiechac i troszke mnie rozluźnił bo myślalam ze wyjdę sie z siebie az mi sie płakac juz chciało ze tak ludzie sa nieczuli na kobiety w ciązy:-:)-:)-:)-( najgorsze to te stare baby jak tylko widza kobiete w ciazy od razu udaja ze jej nie widzą:no::no::no::no:

poszłam o 12 do szpitala zapisać męża na zabieg ortopedy wyobrażacie sobie ze najpierw stałam poł godziny bo nikt łaskawie nie ustapil miejsca a potem siedzialam 2 godzi i czekalam na swoją kolejkę tylko jeden pan mnie przepuscil przed siebie bo bylam za nim normalnie szok cos oe dzieje na tym świecie:szok::szok::szok: zero wspołczucia tak spuchły mi kostki i rece masakra a plecy to tak mnie bolą :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :wściekła/y:ale naszczęscie udało mi sie załatwic wszystko lekarz sie smiał jak do niego weszlam i mówi ale ja nie jestem ginekologiem:-D:-D:-D:-D i zaczal sie uśmiechac i troszke mnie rozluźnił bo myślalam ze wyjdę sie z siebie az mi sie płakac juz chciało ze tak ludzie sa nieczuli na kobiety w ciązy:-:)-:)-:)-( najgorsze to te stare baby jak tylko widza kobiete w ciazy od razu udaja ze jej nie widzą:no::no::no::no:

Dokładnie. A jeszcze jak idziesz ulicą i mijasz jakąś starą babę to to jej lustrowanie z góry na dół.... Pewnie jeszcze szuka obrączki na palcu....

noo to prawda, znieczulica totalna, tez to zauwazylam, czasem jeszcze bezczelnie jak sie stoi gdzie s w kolejce to podejdzie taki babsztyl i sie zapyta czy ty ja przepuscisz,bo ona tylko papierosy chce kupic, szczyt hamstwa i tyle

Dokładnie u mnie jest to samo...najgorsze te ****** mochery...wszędzie ich pełno....w każdej kolejce....zero współczucia i jeszcze pod nosem pieprzą ciąża to nie choroba....młoda to może postać....ja zawsze odpowiadam starej to nie potrzebne.. bo i tak długo nie pociągnie ale sie wtedy gotują:)Tak to nie mają czasu, ciągle się spieszą ale o 6 rano do kościoła to biegiem zapiepszają....i żadną nic nie boli.....wrrrr...

Dokładnie u mnie jest to samo...najgorsze te ****** mochery...wszędzie ich pełno....w każdej kolejce....zero współczucia i jeszcze pod nosem pieprzą ciąża to nie choroba....młoda to może postać....ja zawsze odpowiadam starej to nie potrzebne.. bo i tak długo nie pociągnie ale sie wtedy gotują:)Tak to nie mają czasu, ciągle się spieszą ale o 6 rano do kościoła to biegiem zapiepszają....i żadną nic nie boli.....wrrrr...

masz zupelną rację:)

liliti, badaica-trzymam kciuki za Was zebyście jak najdlużej trzymały sie dwupaczkach:) dacie radę maluszki są silne i wytrzymają :)

reklama
Cześć dziewuszki
Ja dziś po wizycie zadowolona, szyjka się nie skraca. ale za to zaskoczyło mnie ciśnienie, 80/40, jak u umrlaka...to dlatego chce mi się spać cały czas i ledwo chodzę. Lekarz stwierdził, że lepiej jak niskie niż wysokie więc to mnie trochę pociesza.

A teraz z innej beczi. W zeszły pon. byłam w pracy i podpisałm przedłużenie umowy. Ale nie dostałam jej do ręki bo jednego prezesa nie było i mieli mi wysłąć poczta, bo jestem na zwolnieniu. A tu do tej pory nic.... Kurde mam jakieś paranoje...A jak się rozmyślili?:szok:

Do góry