reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Cześc dziewuszki

Ja dziś miałm jakiego powera i dom posprzątałam, pranie zrobione i obiad już prawie gotowy.... teraz siedze i myślę, że głupia jestem, bo brzuch mi się napisna, ale zaraz się położe i wciągnę czekoladkę, niec ma synuś za to , że go tak wymęczyłam:-).

Miłego dzionka wam życzę

reklama
A ja własnie skończyłam uzupełniac testy zaliczeniowe , pozostały mi tylko 3 prace do napisania :/ dobrze,ze te testy zrobiłam i dwie juz napisałam, tak zawsze mniej zostanie.

Obiad tez ugotowany - zupa borowikowa.

A wiecie cos na temat jedzenia truskawek w ciazy? wolno czy raczej trzeba odstawic?

Witajcie,

dziewczyny mam pytanie czy zdarza Wam się mieć takie kłucie jakby w pochwie??? Mnie wczoraj wieczorem tak ukłuło, że aż zgięłam się w pół:szok::szok: nie wiem czy to rodzaj skurczu?? Odczucie takie jak by mi ktoś szpilkę włożył, króciutkie, ale bardzo bolesne:szok: Przez to źle spałam w nocy bo bałam się, że za chwilę to znowu nastąpi, zdarzyło mi się to drugi raz i mam nadzieje, że już się szybko nie powtórzy:no:

Dziewczyny a co się dzieje z Klementinką???Dawno sie nie odzywała....

o ile pamiętam to mówiła, ze nie bedzie miała przez dłuższy czas dostępu do neta

A wiecie cos na temat jedzenia truskawek w ciazy? wolno czy raczej trzeba odstawic?

nic mi nie wiadomo, że nie można, ja jem ostatnio bardzo często świeże:-), chce się najeść:-D, bo pewnie urodzę w maju jak się sezon zacznie

zdec - już pewnie po zaliczeniach:tak:, mam nadzieję, że wszystko poszło po Twojej myśli:-D

kreatorka, emalia - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, no i z niecierpliwościa czekamy na fotorelacje:tak::tak::-D:-D

gosiagro-ja też miałam takie kłucia ze trzy tak z dwa tyg temu niwiem co to ale to tak jakby w szyjce coś kuło może to ona już się przygotowuje do porodu i dlatego sama niewiem.Z nowu mnie od kilku dni boli kość łonowa tak jakby się rozciągała albo dzidzia ją naciska oj co jakiś objaw to zaraz daje do myślenia:tak:

GOSIAGRO ja tez tak czasami mam;)
Właśnie zmieniłam rybom wodę.....ufff......jeszcze tylko poodkurzam i zmyję podłogi;)
Grill juz się smaży;)

reklama
Do góry