reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ja też truskawki pochłaniam i to w dużych ilościach, niestety jak urodzimy to zacznie się sezon truskawkowy i wtedy będzie nam wolno tylko na nie popatrzeć

Lena ja też dziś grilluje :))

Emalia i Kreatorka wszystkiego najlepszego dla Was i Waszych połówek!!!!

dziewczyny mam pytanie czy zdarza Wam się mieć takie kłucie jakby w pochwie??? Mnie wczoraj wieczorem tak ukłuło, że aż zgięłam się w pół:szok::szok: nie wiem czy to rodzaj skurczu?? Odczucie takie jak by mi ktoś szpilkę włożył, króciutkie, ale bardzo bolesne:szok: Przez to źle spałam w nocy bo bałam się, że za chwilę to znowu nastąpi, zdarzyło mi się to drugi raz i mam nadzieje, że już się szybko nie powtórzy:no:
Mam to samo, wcześniej pojawiało raz na ileś dni, a ostatnio co pochodzę choć trochę więcej to kłuje/ciągnie. Pytałam o to dwie lekarki i obie stwierdziły, że na tym etapie to jak najbardziej normalny objaw (organizm się zaczyna szykować do wyjścia malucha). Ale uczucie faktycznie nieprzyjemne

Ja też truskawki pochłaniam i to w dużych ilościach, niestety jak urodzimy to zacznie się sezon truskawkowy i wtedy będzie nam wolno tylko na nie popatrzeć

Lena ja też dziś grilluje :))

Emalia i Kreatorka wszystkiego najlepszego dla Was i Waszych połówek!!!!
Kochana jakią ja mam ochotę na winko;)Mrrrr albo piwko tak przy grillu ale jeszcze wytrzymam miesiąc;)

ale to chyba nie od twarozku, ja w tamtej ciazy hektolitrami pilam mleko i moj maly nic a nic nie byl uczulony. Niewiadomo skad te uczulenia mysle ...

Dlaczego popatrzeć?? Czytałam że niema potrzeby iż kobiety karmiące sobie czegokolwiek odmawiały (pewnie z wyjątkiem alkoholu). Możemy jeść truskawki i kapustę tyle, że w rozsądnych ilościach :-) Zawsze też możemy odciągnąć pokarm i najeść się na maksa :-D :-D

ewelinka307, lenaDTR, agast22, just79 - dziekuje za opowiedzi:-D, kurcze niech ta szyjka się juz tak szybko nie skraca:no::no: ewela to super, że cię nic nie kłuje, bo to uczucie okropne:no::no:

ciekawe co tam u naszej Krakowianki, dawno nic nie pisała:-(

reklama
Kochane pomóżcie mi;(
Mąż chce mnie zabrać jutro do Szklarskiej Poręby, czy kobiety w ciąży mogą jeździć wyciągiem??Ogólnie co myślicie o wycieczce w góry??
:zawstydzona/y:

Do góry