reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

witajcie wieczornie ja tylko tak na chwilke życzyć miłych snów;-):-)
u nas dzień minął pod znakiem spacerków i lenistwa, oj poza obiadem i praniem nie zrobiłam totalnie nic:-D, a na jutro mam taki sam plan dnia:-)

lena co do wycieczki w góry myślę że ok, ja w ciąży z Asią wybrałam się na weekend w góry do Szczyrku z okazji urodzin mojego małża jakis miesiąc przed porodem i było ok, co prawda o żadnym wychodzeniu na szlaki nie było mowy ale sam pobyt tam wspominamy miło piękny był wtedy wrzesień, co do wyciagu to sama nie wiem co doradzić

gniesha a jak ty po wizycie u lekarza? cos się wyjasniło?

reklama
To i ja na wstępie życzę wszystkim naszym tj. kreatorce i emalii wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia! Też mam nadzieję na tą wódkę weselną forumową;-)
Co do kłucia w pochwie, to też tak miałam kilka razy,ale wydawało mi się że to przez to że mała wpycha tam nogi albo ręce:-D

Już po szkole. Miałam mieć wyniki na maila kolokwium ze Sprawozdawczości:-( Ale niestety dalej nie ma:-:)-( A ja mam jutro o 8 egzamin, i teraz zupełnie nie wiem czy na niego jechać, bo jak bym z koła dostała 4,5 albo 5 to byłabym zwolniona.... I bądź tu człowieku mądry:crazy:
A tymczasem przyjechałam sobie do mamy po południu, żeby nie siedzieć samej w domu. I tak mi się strasznie nie chce z powrotem jechać do miasta, bo tu taka piękna pogoda, a jutro pewnie jeszcze ładniej będzie:zawstydzona/y:

A tak poza tym to reszta pozaliczana:) Jeszcze tylko te wyniki i będę wiedziała czy został mi jeszcze jeden egzamin czy to już koniec:))))

Witam sie wieczorkiem

Na początku chiałabym złoży życzenia EMALII I KREATORCE
Niech słońce roztacza swój blask nad Wami w tym niezwykłym dniu i przez wszystkie dni Waszego życia. Niech weselne dzwony bija donośnie i radosnym echem brzmią w Waszych sercach na zawsze!!!!!!!

Zdec - napewno wszystkie zdane bedą

Gosiagro- mnie ostatnio codziennie kłuje tak i wydaje mi sie ze to włąsnie szyjka maluchy chyba napierają:):-D:-D

Lena- ja wybrałabym sie z chęcią w góry ale jak powiedzialam swojej mamie ze bym sobie pojechala z mezem to ona stwierdzila ze juz wymyślam i ze chyba mi sie nudzi:-:)-(

ale Tobie zycze udanego wyjazdu:):tak::tak::-)
dalej kciuki trzymam za liliti i badaicke, ciekawe jak tam Agi i jej płytki, mam nadzieje ze wszystko oki

ja dzisiaj zrobilam 4 prania poprasowałam reste ciuszków małej pieluszki i wogóle i potem zrobilismy grila ale sie najadłam :-D:-D:-D

życze Wam spokojnej nocy:);-);-);-)

Witajcie :)

KREATORKO I EMALIO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!

Lena ja chciała bym jechać w góry, uwielbiam górskie wycieczki, ale w ciąży nie zdecydowałabym się

zdec gratuluję już zdanych egzaminów. Ten też napewno zaliczony na 5 i już masz z głowy:)

Ja dziś uprałam chyba ostatnią partię ciuszków które mam dla maleństwa. Po południu byliśmy na spacerze w parku, niby słonko świeciło ale zimno było.Cały dzięń był ogólnie miły. A wieczorem jakieś złe fatum na mnie padło. Najpierw jak robiłam kolację krojąc chleb tak sobie po palcu nożem przejechałam że szok. zatamować krwawienia niemogłam. A niedawno pokłuciłam się z mężem, płakać mi się chce.
Idę się myć i kłade się.

Życzę Wam spokojnej nocy!

Czesc dziewczynki. Witam tez nowa mamusie. Ja jak zwykle w tyle. Dzis pracowity dzien,ale spac nie moge. o godz 8. wyjezdzamy do Pl... mam nadzieje,ze do poludnia w poniedzialek bedziemy juz w domuku... i bez zbednych przygod sie obedzie...Stresa mam jak nie wiem. Poprzednia noc tez nieprzespana:-(

Co do badan gin. to ja bylam tak badana chyba ze dwa,czy trzy razy. W UK w ogole tam nie zagladaja,zajrzeli mi tylko jak powiedzialam o mokrych majtkach i ze pol.gin. twierdzil,ze szyjka b.krotka i miekka. Mowia,ze kazda 'internwencja' od dolu pobudza szyjke do zbednego dzialana-skurczy... Kazdy lekarz, tez w pl ma swoje teorie i sposoby.
We wtorek mam wizyte juz Pl u mojej gin. Zobacze mego maluszka,pewnie zrobie wszystkie badania , te od dolu tez. Nie moge sie doczekac USG.
Moj malutki czasem tak bardzo kopie,ze az boli i tez ak nieraz juz probowalam go nagrac to chyba czuje i od razu zamiera w bezruchu,a jak tylko wylacze kamerke to zaczyna ponownie...Chytrus maly,tylko skad on to wie...?!
Uplawy mam duze od kilku dni,a teraz jakos mnie piecze tam;/ dobrze ze wizyta niebawem,choc mam nadzieje,ze to tylko chwilowe.
zdec- nie doczytalam wszystkiego,ale mam nadzieje,ze zaliczenia do przeodu :)
Dziewczynki 3majcie kciuki za szybka i bezbolesna moja podroz.Nie wiem jak ja to wytrzymam,jak nie odezwe sie zbyt dlugo to znaczy,ze wykorkowalam w tym aucie;/
pozdroweczka

CzEsc Brzuchatki:-D:-D:-D

witam sie z rana zapowiada sie dzisiaj słoneczny dzionek tak coś czuje przynajmniej wczoraj wieczorkiem wiatr sie uspokoił i było cudnie

ja cos kiepska noc miałam jak wstałam 0 3 to juz nie mogłam zasnac:no::no::no: malutka sie tak kręciła i nie dala mi juz zasnac przysnelam moze okolo 5 a o 6 juz znowu wstałam bo mała buszowała a wstajac o 6 myslalałam ze to juz jakos 9:-D:-D:-D patrze a tu 4 stopnie wszedzie biało pewnie w nocy byl przymrozek ale co tam od 6 mam uchyylone okno i jest super ptaszki śpiewają:tak::tak::tak::-):-):-)

Aniu- miłego pobytu w Pl i spokojnej podrózy

Miłego dnia dziewczyny:-):-)

Witam się i ja!
ja znowu od rana na nogach, mąż już pojechał do pracy, wróci dopiero wieczorem,młody ma swoje pół godziny z bajkami, a ja idę się zaraz wykąpać i jakieś śniadanko zjeść. Dziś w Szczecinie piękne słoneczko, narazie jest zimno, ale zapowiadają jakieś 17-18 stopni.
Dostaliśmy darmowe zaproszenia do Cyrku Zalewski i zastanawiam się, czy dam radę iść z Patrykiem, narazie nic mu nie mówiłam, bo mi żyć nie da. Ale chyba się zmobilizuje i pojedziemy.

ewuś-jeszcze Cię te Twoje chłopaki zaskoczą i urodzą się w bezpiecznym terminie i będą duże i zdrowe:-)
AniaCh-bezpiecznej i szybkiej podróży
Agast22-miłej zabawy, ja na swoją też się muszę znowu zapisać, bo przez te moje ostatnie przygody już dwa razy przekładałam, a czasu już nie wiele

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry