reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Cześc:-) Witam ponownie wieczorkiem.
Gratuluję dobrych wieści. Widzę,że niektóre z Was już tuż tuż, gotowe do działania:-)
Co do kibelka, to dołączam się do grona lasek z nietrzymaniem moczu:-) biegam co chwilę
zgaga dokucza, staram się jeść małymi porcjami i niewiele wieczorkiem, muszę jakos to przetrwać
myslę,że każdej z nas brzuch trwardnieje, pojawiają się przecież skurcze które przygotowują macicę do porodu,więc każda z nas bardziej lub silniej będzie to czuła

reklama
klementinka-ja właśnie oglądałam na allegro tetry i flanele bo mi właśnie ich jeszcze brakuje w sklepach dziś widziałam po ok 5 zł i to brzydkie wzory a na allegro koło 3 zł:tak:

a doliczyłas przesyłke? moze ci wiecej wyjsc niz w sklepie.

effabf29f7.jpg

Ostatnia edycja:
Witam wszytskich poweekendowo

Przesylam pozytywne fluidy wszytskim z problemami, niech juz sie skoncza
A solenizantkom zycze zdrowka i radosci

Kajdusia to Ci sie maly bokser trafil !!! moja kuzynka zarobila limo grzechotka :)

Co do apetytu to ja mam na odwrot niz Wy znaczy poprostu go nie mam, ostatnio do zycia wystacza mi woda mineralna :) jutro mam badania przed wizyta mam nadzieje ze sie to w nich nie odbije. Podnoszenie z podlogi..... hmmmm Oli wie ze mamie nie wolno nic rzucac na podloge kladzie na fotel :) za to ta starsza wersja Ola..... no coz w lazience stale cos zbieram..

A kolejki... dostalam reprymende od meza w niedziele, wyrwalam sie do biedronki po bulki sama a chlopaki zostali w aucie, no i stalem w tej kolejce.... jak wrocilam do auta to mi powiedzial ze myslal ze ide bo nie bede stala a ja tylko na domysly lece mam powiedziec ze przechodze bez kolejki a nie czekac az ktos sie domysli ze jestem w ciazy

Glosowanie i narzekanie raczej naleze do tych nieskarzacych sie , a na wybory kazde chodze i mowie ze jak nie pojde to nie bede miala prawa do narzekania :-D becikowe wprowadzili chyba ze 3 miesiace po urodzeniu Olafa teraz stawaialam ze je zlikwiduja zanim urodze

Kochane ja jutro ma wizyte;)Na szczęście bóle przeszły....była u nas Pani kamerzystka i podpisaliśmy umowę;)

któras z Was poruszyła temat przwedszkoli, też słyszałam że trzeba zapisywac szybciej
mam natomiast doświadczenie co do żłobków w toruniu, bo juz jeździąłm pytać; szanse sa marne bo maja straszne obłożenie asle oczywiście podanie można złożyć ale dopiero ja dziecko się urodzi, nie chcą przyjmowac podań od kobiet w ciązy, bo to nie ma sensu gdyż i tak sa zapchani dziećmi już urodzonymi

lena powodzenia na jutrzejszej wizycie, oraz wszystkim dziewczynom które jutro wizytują samych dorych wieści :-)

raport z wizyty:)

Filip waży 2560 :) nadal główką w dół, dr powiedział, że na razie się mu na świat nie spieszy, więc jest ok :) szkoda tylko, że zdjęcia nie mam nowego, bo mały tak ulożony, że nie da rady fotki zrobić

a i jeszcze nasz x-lander xa właśnie dziś przyjechał :)

reklama
raport z wizyty:)

Filip waży 2560 :) nadal główką w dół, dr powiedział, że na razie się mu na świat nie spieszy, więc jest ok :) szkoda tylko, że zdjęcia nie mam nowego, bo mały tak ulożony, że nie da rady fotki zrobić

a i jeszcze nasz x-lander xa właśnie dziś przyjechał :)

Gratuluję sporaśnego brzdąca i dobrych nowinek:tak::-)

Powodzenia życzę na dzisiejszych wizytach.

U mnie dziś słoneczko od rana, oby tak zostało:-) miłego dnia Wam życzę

Do góry