MonikaT
Zaciekawiona BB
Ja tez się witam. U mnie dziś pięknie słońce świeci i cieplutko jest. Ja też rano byłam na badaniach krwi ale na szczęście było tylko około 5 osób. Jednak trafił się "starszy pan" który zrobił awanturę
że to on ma pierwszeństwo bo jest inwalidą, chyba I grupy. A dziarski był jak się awanturował . . . aż trudno uwierzyć że inwalida

No cóż... Mimo tego spędziłam pod gabinetem góra 15 minut. Ja robiłam WR bo mój lekarz kazał zrobić drugi raz.
że to on ma pierwszeństwo bo jest inwalidą, chyba I grupy. A dziarski był jak się awanturował . . . aż trudno uwierzyć że inwalida

No cóż... Mimo tego spędziłam pod gabinetem góra 15 minut. Ja robiłam WR bo mój lekarz kazał zrobić drugi raz.
a tu cicho sucho i sza.

. Pewnie będzie dziś na wizycie kręcił nosem... Robiłam wczoraj też profilaktycznie jeszcze na czczo glukozę i wynik jest świetny: 75 co mnie bardzo cieszy bo test obciążenia wyszedł mi ciut ponad normę. Oby tak dalej jeszcze te kilka tygodni:-)
jak tam przede mna chyba z 15osob
, poszlam rozmienic kase ,bo oczywiscie wydac nie mialy i jak wrocilam to ta druga pilegniara mowi,ze jednak sie zdecydowaly,zeby mi ta krew pobrac