reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

odchodząc od tematu hałasowania, przypomniało mi się jak remontowaliśmy pokoik dla Łukaszka a teściu wielkie fochy miał, ze chcemy ustawić meble inaczej niż on proponuje. Ile się nagadał przy tym- mówił cytuję "to wasza sprawa" chyba z 20 razy ale za chwilę dalej ze on by ustawił to tak a tak:no::no::no:

oni tak zawsze mowia ze to wasza sprawa robcie jak chcecie a co do czego to..... moja teściowka to cały czas gada ze ona sie nie bedzie wtracac do dziecka a zobaczymy wspomne jej słowa

reklama
JA NIESTETY NARAZIE MUSZĘ MIESZKAĆ Z TEŚCIAMI. Najgorsza jest teściowa :wściekła/y:
Ma 62 lata a uważa się za 20 -tkę, stosuje wieczne diety, nosi obcisłe dzinsy a na obiad robi tłuste kotlety!! Oczywiście ona ich nie je...bo ona nic nie je...wiecie jak się więc teraz czuję...codziennie obserwoana..ile to przytyłam...:-(
Dziś znowu zajrzałam do gara...a tam same tłuściochy,,bleee....więc uratowałam się jogurtem duuużym :)
Życie z teściową to masakra,,,ale na szczęście ziemia już kupiona i projekt domu,,,wiec tylko się przemęczyć...

my tez musimy jeszcze 3-4 latka sie przemęczyć ale dzien wyprowadzki bedzie tym jednym ze szczęśliwych dni:) damy rade

co do płci to cóź, niestety taka jest prawda, czasami rzeczywiście jest niespodzianka
zależy to niestety od malucha jak się ułozy i co widać ale przede wszytskim od doświadczenia lekarza
na kursie usg ginekologicznym uczą ,że dziewczynka jest wtedy kiedy widac wargi sromowe a nie wtedy kiedy nie widac siusiaka;
ta powiedziała mi koleżanka :-)
jednka skoro wileokrotnie lekarz widzi że to dziewczynka a zwłaszcza jeśli widzi to kilku lekarzy ,to raczej trudno im nie wierzyć i sądzić ze się mylą

dobra ,zmykam bo na 17 mam wizytę
juz nie moge doczekac się aż zobaczę moje maleństwo i stan szyjki, do tej pory była ok
musze jeszcze odebrać wyniki
do zobaczenia, napisze potem co i jak u mnie:)

kreatorka- nie odpisywałam wczesniej w sprawie tych leukocytów, bo postanowilam powtorzyc badania moczu i dzisiaj odebrałam wynik i juz jest 1-3 w preparacie wiec widocznie wtedy moze cos sie przyplatało ale teraz jest oki wezme jutro do ginka dwa wyniki ale mysle ze teraz te sa oki bo wszystko w normie:)

dobra ,zmykam bo na 17 mam wizytę
juz nie moge doczekac się aż zobaczę moje maleństwo i stan szyjki, do tej pory była ok
musze jeszcze odebrać wyniki
do zobaczenia, napisze potem co i jak u mnie:)
powodzonka:)

ktos jeszcze dzisiaj wizytuje? jutro to wiem ze sporo babeczek a dzis?>

Ja jutro mam wizytę z USG więc dowiem się ile mały waży, i jak będzie już spory to spróbuje go wykurzyć, trochę przy pomocy męża (jakiś seksik) a trochę przy pomocy wielkiego sprzątania domu :)
Wczorej z moim M. (na jego życzenie) podjechalismy zobaczyć jak wygląda okolica szpitala w którym chcę rodzić i mój mąż kazał mi rodzić w nocy bo w dzień będzie ciężko tam zaparkować bo spzital nie ma parkingu a jest to centrum W-wy .
no mi jutro zacznie sie 38 tydzien i tez chciałam urodzic ale tak jak pisałam w poscie jakies 2 stronki do tyłu po dzisiejszym widoku to chyba sobie poczekam a tez myslałam o jakims seksiku moze pod koniec tygodnia hihi

Witam sie ponownie tym razem po południu juz:)

spedziłam 2,5 godz czekając na IP zeby zrobic wymaz:szok::szok::szok::szok:

wiecie co przyjechała kobieta ze skurczami co 5min i jak tak na nią popatrzałam:szok::szok: ze tak ją te skurcze bolą to stwierdziłam ze nie chce narazie jeszcze rodzic zaczelam sie bac:szok::szok::szok::szok: była w pół zgięta sapała jęczała masakra :szok: jak tak bardzo nie mogłam sie doczekac porodu tak teraz zapisuje sie na koniec hihih:no::no:

czy Wy tez tak macie ze jak wyjdzie GBS dodatni to musicie dopłacic kase jakas? u nas po 20 zł za kazdy jesli bedzie dodatni i zastanawaim sie dlaczego tak trzeba?

:-D:-D:-D:-D:-Dale sie usmialam,ale pewnie tak samo bedziemy stekac jak ona :-)

ale co jak zrobisz te badania to gdzie masz doplacac i za co? nie kumam :eek:

co do toxo ja raz na poczatku robilam.

Ubran tez zadnych teraz sobie nie kupuje.

Tescie czy rodzice ten sam worek :/

Ola Fasola - moj tez nic nie potrafi oprocz zrobienia herbaty hehe

Odebralam wyniki, mocz mam dobry,a na krew na co mam patrzec?

reklama
:-D:-D:-D:-D:-Dale sie usmialam,ale pewnie tak samo bedziemy stekac jak ona :-)

ale co jak zrobisz te badania to gdzie masz doplacac i za co? nie kumam :eek:

co do toxo ja raz na poczatku robilam.

Ubran tez zadnych teraz sobie nie kupuje.

Tescie czy rodzice ten sam worek :/

Ola Fasola - moj tez nic nie potrafi oprocz zrobienia herbaty hehe

Odebralam wyniki, mocz mam dobry,a na krew na co mam patrzec?
hemoglobina w sumie najważniejsza...

Do góry