Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
witam,dziewczyny jaka atrakcje mozna sobie zafundowac na 4rocznice zwiazku??? to juz w piatek a ja nie mam pomyslu((
zawsze chciałam leciec ze spadochrone,skoczyc na banggi,albo cos w tym stylu,tyle ze teraz nie bardzo z takimi pomyslami)
macie jakis pomysł,zeby nie spedzic tego dnia na nudnej wizycie w restauracji??
Właśnie też mnie zastanowił ten post. Ale chyba chodziło w nim o początek czerwca, bo maja to też już raczej nie![]()
Super kącik:-)
Co do spania w nocy to u mnie też ciężko :-( jak mam wstać do wc to sie z 5 minut męcze z podnoszeniem, a do tego strasznie mnie boli spojenie jak chcę się obrucić z boku na bok normalnie masakra
Zdec - wiesz że Żórawski został przeniesiony z gabinetem?

No co ty, a gdzie go wywiało?;-)Witam po ciężkiej nocy.
Ciężko mi zasnąć, gorąco, przewracam sie z boku na bok, a jak zasnę to zaś do kibelka mi sie chce.Budzą mnie skurcze. Masakra.
Wczoraj miałam skurcze co 10 min , przez godzinę i tak trzy razy w ciągu dnia. Dzisiaj jade na KTG do szpitala i zobaczymy co wyjdzie.
Rano z mężusiem położyliśmy tapetę w kąciku Jasia i ubrałam łóżeczko ( chyba nie mam co czekać dłużej ).
ja tylko nA CHWILKE!
17.05.2010 o godzinie 4.21 rano przyszedl na swiat Collin Jakub z waga urodzeniowa 2.64 pozdrawiam i ide sie okzatnac!nawet nie wiem czy jednak dotrzymalam slowa i jestem pierwszA???
ja tylko nA CHWILKE!
17.05.2010 o godzinie 4.21 rano przyszedl na swiat Collin Jakub z waga urodzeniowa 2.64 pozdrawiam i ide sie okzatnac!nawet nie wiem czy jednak dotrzymalam slowa i jestem pierwszA???

A jednak mamy już rozpakowaną czerwcóweczkę:-):-)ja tylko nA CHWILKE!