Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
czesc dziewczyny melduje sie w dwupaku nadal choc wczorajszy wieczor był po prostu straszny
juz myslałam ze nie wytrzymam tego bolu
julia- powiem Ci ze bylam pewna ze juz pojade ale jakos przeszlo po dwoch godzinach lezenia i w koncu zasnelam ale i tak sie budzilam pare razy w nocy bo lapał mnie skurczyk ale juz nie takie jak wieczorem
wogole to wczoraj jakas masakra była od 19 do 21 skurcze co 20 min potem kilka co 10 min a potem co 4 mina jeszcze po 22 dostałam takiej biegunki ze ho ho i mysle no to jade dzisiaj ale jak wzielam prysznic i polozylam sie do lozka to po 3-4 skurczach jeszcze zasnełam wiec to chyba były te przepowiadajace ale miałam stracha
choc nieukrywam ze juz chce miec to za soba
najgorszy to był ból kregoslupa
teraz tak mnie wszystko boli ze ledwo chodze

.
:-) A co dzisiaj taka cisza - zadna nie rozpakowana? az dziwne :-)
A ja zaczęłam puchnąć :-( Nie wiem, czy dlatego, że się zrobiło cieplej, czy w moim organiźmie coś nie tak
W ogóle tak mi śpiąco jakoś, spałam do samiusieńkiego południa, a teraz znów bym mogła się położyć, ale kurcze mąż w pracy, więc nic z tego
miłego popołudnia i wieczora!
, dzisiaj tez nie mogłam założyć ich i w dodatku ciężko mi nogi weszły w buty, w których chodziłam jeszcze w sobotę.J
Ja od 2 dni mam uczucie takie jak na okres :/ i takie jakby skurcze w podbrzuszu. Narazie jednak cisza i spokój. Mój mąż coraz bardziej naciska na białą armię żeby może udało nam się przyśpieszyć troszkę przyjście małej na światbo ja już powoli wymiękam, jest coraz ciężej.
, bo w czwartek jest impreza z okazji dnia matki u córki w przedszkolu i chcielibyśmy na nią pójść.
!!!!Powiem ci ze z tych objawow co mialas to powinien byc gwarantowany porod...biegunka jest na porod bo sie oczyszczasz...
Napewno porod u ciebie wisi w powietrzu...;p moze dzis w nocy?i te skurcze co 4 min..ciekawe dlaczego cholery odeszly...
Ja tez mam za soba ciezka noc;/ nieprzespana, niedaje rady na moje biodra rwace...wczesniej niemialam takich problemow
Pogoda tez sie ladna zapowiada=) i dzis wizyte mam u lekarza i napewno juz odstawiam luteinetylko o ten posiew musze poprosic bo ten moj gin niejest z tych co sa za tym wymazem;/
Witajcie laseczki
Paula no to chyba juz w przyszłym tyg z wózkiem bedziesz maszerować![]()
Ja tez chce skurcze co 4 minuty :-( ,ale jak o tym mysle,to sie boje tego bólu i stekania na tym fotelu z rozkraczonymi nogami,gdzie wszyscy beda patrzec na moją pisię![]()
:-)
normalnie myślałam ze padne
Ja stawiałam że gosiagro się rozpakuje jako jedna z pierwszych szczególnie po tych skurczach, a tu taka niespodzianka, gosiagro trzyma się nadal dzielnie![]()
i coś czuje, że w ostateczności mi ten poród wywoływać będą
, bo coś jej się nie spieszy, ale się nie dziwię jak jej ciągle mamusia powtarzała, żeby w brzuszku siedziała i na tatę czekała to chyba jej się spodobało
. Ja w odróżnieniu od was miałam spokojną noc
, więc mój wczorajszy 4 godzinny spacer w ogóle jej nie ruszył
, chyba rzeczywiście muszę leżeć, pachnieć i czekać na poród, bo aktywność nie pomaga