reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Wchodzę tu sobie bez żadnych podejrzeń, a tu taka niespodzianka- paulinakr- przepiękne maleństwo!!!!

Ale senny dzień, po obudzeniu o 10.30 i zjedzeniu śniadania poszłam dalej spać i wstałam o 13.30 :zawstydzona/y: Leń, normalnie leń :zawstydzona/y:
Pojechałam do Lidla i kupiliśmy z Piotrusiem te szmaciane przytulankę, grzechotkę i "grajetko" z kołysanką dla Małgosi, kolorowe, mięciutkie i milusie :tak: Termometrów nie oglądałam, mamy piotrusiowy, wystarczy...

Idę kończyć pomidorową, ale jestem głodna

reklama
Dobrze że lekarze tak szybko zdiagnozowali tą przepuklinę u Maksa, bo będą mogli szybko zareagować... Ale nikt by się tego nie spodziewał.... teraz zaczynam się coraz bardziej bać o moje maleństwo:-(

Tylko zrobiłam pierogi a tutaj 2 sie rozpakowały;)Super;)W tym tempie mało która urodzi w czerwcu;)Dziewczyny napiszcie jak to było jak zaczęłyście rodzić....jakie uczucie i czy straszny ból;(

No Kochane, ja nadal w szpitalu... ale tak szybciutko przekazuje, że mamą zostanę najprawdopodobniej w dzień mamy, termin ordynator już wyznaczył, plany może tylko pokrzyżować brak miejsc na porodówce. Termin znany, gdyz moja Księżniczka przyjedzie na świat poprzez CC, z podoweu mojego chorego kręgosłupa.

Zaczynam się stresować, a szpitalna atmosfera nie pomaga.

Pozdrawiam Was z Patologii

lena z tym bólem to jest tak, że każda z nas ma inny próg bólu i każda z nas inaczej odczuwa ból.
Ja miałam skurcze ostatnio na poziomie 100-120 i wcale tak strasznie nie bolało.:-)
A pewnie zaraz ktoś napisze że bolało holernie....

No Kochane, ja nadal w szpitalu... ale tak szybciutko przekazuje, że mamą zostanę najprawdopodobniej w dzień mamy, termin ordynator już wyznaczył, plany może tylko pokrzyżować brak miejsc na porodówce. Termin znany, gdyz moja Księżniczka przyjedzie na świat poprzez CC, z podoweu mojego chorego kręgosłupa.

kochana to tylko dwa dni:-) ty mnie tu nie steresuj brakiem miejsc na porodówce:-Dna Klinicznej tez ciężko o miejsce a na Wojewódzki to ja nie chcę trafić.
Jak juz tak sobie leżysz to powiedz co trzeba zabrać do szpitala na Zaspę dla siebie i dzidziusia. Rodziłam tam 7 lat temu i moze cos się zmieniło. Na Kliniczną trzeba mieć wszystko.
Trzymaj się dzielnie

reklama

Bedzie dobrze:-D, a jaki fajny termin:-D:-D pewnie wiele z nas w niego celuje:-):-):-)

Do góry