reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
paulinakrk- wspaniała wiadomość! Gratulacje ogromne! Oj z każdym maluszkiem coraz bardziej pragnę już swojego maluszka;-)

Zobacz załącznik 248986Cześć dziewczyny :) Dołączam do grona rozpakowanych :) Moje maleństwo urodziło się w sobotę o 5:24. Mała ważyła 3080 gram i mierzyła 48 cm- jesteśmy już w domu :) Wiecej napisze jak sie zaklimatyzujemy w domku :)
Wielkie gratulacje.....Mała jest słodka!!!! Życzę Wam obu wiele zdrówka i wielu radości ze wspólnie spędzonych chwil!!!!

paulinakrk84 15_2_138.gif GRATULACJE !!!!

Jednak cichaczem powoli sie rozpakujemy wszystkie :-D

Askut
regi30 4400 to pokaźna waga, ale spokojnie na pewno nie będą Ci kazać rodzić sn:-)
neti79 jakaś masakra z tym ZUS-em, ale jak dobrze wiemy wszystkie niestety to już jest taka instutucja - złodzieji:wściekła/y:
karo85 trzymam kciuki za jutrzejszą obronę i dzisiejszą naukę:-) Wydaje Ci się że nic nie umiesz, zawsze tak jest jak człowiek się czegoś obawia. Ale na pewno będzie dobrze;-)
asnecja ja też czasem jak trochę więcej chodzę, to czuję takie ciągnięcie w szyjce, ale już jakoś się do tego przezwyczaiłam...
ewela ty kochana nie szalej z tymi kaszkami i deserkami, przecież zanim dziecko zacznie to jeść to wszystko się przeterminuje:-D Ja myślałam że to ja jestem szalona, dobrze Ciebie poznać:-D
Co do główki maleństwa w kanale to nic mi o tym nie wiadomo. W sumie pewnie to widać tylko na USG, więc dowiem się za dwa tygodnie:-)
paulinakrk śliczna córeczka. Ogromne gratulacje Wszystkiego dobrego dla was:-D

reklama
Witam dziewczyny :happy2: ciekawe czy któraś jeszcze się wypakowała, a o tym nie wiemy :-D Paulina - wielkie gratulacja mała jest słodka :-)

Wiecie co ja to chyba jednak tak szybko nie urodze, raczej Bąbla trzeba będzie wykurzyć. Dziś byłam na KTG i najwięcej pokazało 22% więc lekarka stwierdziła, że macica nie wykazuje skórczy czy jakoś tak. Za to założyła mi dokumentację szpitalną i w środe zawiezie ją do szpitala w którym będę rodziła więc na początek ominie mnie trochę pytań które zadają ddo tej karty.

Ja też za prędko nie urodzę na dzisiejszym KTG wyszedł mi kompletny brak skurczów :-D i lekarz powiedział, żebym się nie nastawiała na urodzenie Niny przed terminem :tak:

Do góry