reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie Kochane!
Wszystkim solenizantkom i jubilatkom życzę wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń!!!

A wszystkim obecnym i przyszłym mamusiom życzę pociechy z dzieci oraz samych beztroskich dni z maluchami i tymi starszymi dziećmi też!!!

Ja mam dzisiaj jakiegoś strasznego doła, normalnie siedzę i ryczę bez powodu :( a do tego jeszcze mąż poszedł dziś do pracy, bo zamienił się z kolegą na dni wolne i dopiero jutro spędzimy razem cały dzień. A mieliśmy pojechać dziś odebrać zdjęcia z sesji z brzuszkiem i teraz muszę czekać do jutra :( A jakby tego było mało to mam wrażenie,że wszystkie objawy zbliżającego się porodu ustały, w nocy wstałam tylko raz do WC, skurczy brak nawet brzuch przestał się napinać i wogóle wszystko jest do d....
to się wyżaliłam....

nie martw się:-) a może to jakaś cisza przed burzą... Organizm nabrał oddechu aby wydać na świat maleństwo;-) bedzie dobrze

to lepiej,zeby te skurcze mnie dopadły na wieczor . Co do depresji to ja mam nerwice na wszystko i wszystkich ,ech szkoda gadac te hormony tak nami steruja jak kukiełkami. Czasem sobie mysle,ze okropna zołza ze mnie i do tego słon inwalida uff:tak::zawstydzona/y:

Witajcie Kochane!
Wszystkim solenizantkom i jubilatkom życzę wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń!!!

A wszystkim obecnym i przyszłym mamusiom życzę pociechy z dzieci oraz samych beztroskich dni z maluchami i tymi starszymi dziećmi też!!!

Ja mam dzisiaj jakiegoś strasznego doła, normalnie siedzę i ryczę bez powodu :( a do tego jeszcze mąż poszedł dziś do pracy, bo zamienił się z kolegą na dni wolne i dopiero jutro spędzimy razem cały dzień. A mieliśmy pojechać dziś odebrać zdjęcia z sesji z brzuszkiem i teraz muszę czekać do jutra :( A jakby tego było mało to mam wrażenie,że wszystkie objawy zbliżającego się porodu ustały, w nocy wstałam tylko raz do WC, skurczy brak nawet brzuch przestał się napinać i wogóle wszystko jest do d....
to się wyżaliłam....

Kochana moze to wlasnie objaw porodu zbliżajacego sie wielkimi krokami, tak jak magdalenka napisała cisza przed burza organizm sie wyciszył i teraz nastanie .... wielka chwila

Ewela - wszystkiego najlepszego;-)
ja po karetkę nie dzwonię tylko po męża jakby co - bo ja rodzę w innym mieście a karetka wiezie do najblizszego szpitala
Agi - nie martw się, bo maluszki rosna w swoim tempie - ja ostatnio się martwiłam bo inny lekarz mi wymierzył główkę na 32 a brzuch na 37 tydzień a ja byłam w 35 - dopiero mój lekarz mi wytłumaczył, że czasami sie źle uchwyci a to przecież są milimetry w tych pomiarach i mój lekarz tydzień później mi wymierzył wszystko w tym samym tygodniu ciązy (chociaż też młodsze o tydzień niż wiek ciąży) - a po drugie czy to nie Ty masz 155cm? To nie jest wysoki wzrosy i malutka też może być niewysoka

Paulina patrz tak ci lekarz mowil juz w 36tyg zebys sie szykowala ,bo porod w kazdej chwili i dwa tyg minely ,a tu nic, jeszcze termin ci minie i bedzie dopiero klops . A twoja mama rodzila w terminie?

reklama
Paulina patrz tak ci lekarz mowil juz w 36tyg zebys sie szykowala ,bo porod w kazdej chwili i dwa tyg minely ,a tu nic, jeszcze termin ci minie i bedzie dopiero klops . A twoja mama rodzila w terminie?

no masakra jak teraz mała moze wychodzic to u=ona nie chce:(
ja sie urodzilam po terminie moja siostra tez ale ona pchała sie juz od 6 ale leki powstrymały wczesny poród i urodzila sie 2 dni po terminie

Do góry