reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Też tak mówiłam po pierwszej ciąży no i 10 lat wytrwałam w postanowieniu że więcej ciąży nie będzie a teraz trzecia dzidzia he he:-)ale tym razem napewno ostatnia:tak:

reklama
Witam kochane brzuchatki i rozpakowane mamusie :)

Agatka śpi, więc mam chwileńkę czasu i patrzę co u Was słychać :blink:
My z Agatką wreszcie wróciłyśmy do domku - poród choć szybki nie obył się bez komplikacji - maleńka ma złamany obojczyk:-(. W dodatku jedną z nerek ma nie w tym miejscu co trzeba - ale najważniejsze, że ją ma;-) Relację z porodu zamieszczę na odpowiednim wątku.
Maleńka jest cudowna - ma piękne bardzo ciemnoniebieskie oczka, maleńką bródkę i słodki uśmiech jak się naje. Karmię naturalnie, trochę boli, ale czego się nie robi dla dziecka ;-)
Na szybko spojrzałam, że sporo z nas już się rozpakowało - GRATULACJE!!!
Idę na szybko zerknąć, co się dzieje na forum...

Witajcie ale cisza coś....chyba przez ten długi weekend;)Ja dalej mam przepowiadające....dzisiaj idę na wizytę więc zobaczymy;)

Ja rowniez sie witam, juz kilka razy pisalam posta ale mi sie nie udalo zadnego skonczyc :-D Podczytuje was za to czasami z malutka na cycu, a ta z kolei tylko na nim by wisiala ;-) Pieknie sie czerwcowe dzieciaczki objawiaja na swiecie, ale super :-)

Przedstawiam nasza Lili z dnia na dzien zmienia sie jej twarzyczka, czasami lezy i cwiczy usmiechy a my nad nia wisimy i jeczymy z zachwytu :-D:-D:-p A obiecalam sobie ze nie bede jojczyc z zachwytu nad wlasnym dzieckiem, no ale sie nie da :-D Ide was troszke podczytac

P1150872.jpg

Nierozpakowane mamusie: nie stresujcie sie, dzidziusie wiedza kiedy im najlepiej bedzie przyjsc na swiat, a nie zawsze daja za wczasu o tym znac, o czym sie sama przekonalam :-D

Trzymam za was wszystkie bardzo mocno zacisniete kciuki!!!!!

gosiagro teraz twoja kolej!!;-)

Ostatnia edycja:
Gratulacje, wszystkim mamusiom, ale wam zazdroszcze. Choć jeszcze mam 3 tyg. do terminu codziennie mysle ze to juz. Od 3 dni nie moge spac, brzuch mam twardy i skurcze delikatne. Ale prawda jest taka ze z córcia tez myslałam caly miesiac ze urodze wczesniej, a ona na swiat przyszla dien przed terminem. Wiec jeszcze sie troche pomecze. Chyba musze pranie zrobic bo juz 2 kosze sie uzbierały, a maz to juz chyba bedzie kupowal skarpetki niedlugo bo wszystko brudne. Ale mam lenia. Miłego dnia i zycze sobie i innym do zrealizowania dzisiejszych postanowien. Odezwijcie sie weczór czy cos zrobiłyscie. Pa

Witam wszystkie mamusie :-)
mój Natanek słodko śpi więc mam chwilkę by Was troszkę poczytać zanim położna przybędzie.

nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale u mnie to samo: żadnych objawów przepowiadających, za to mnóstwo osób, które pytają kiedy, czy już i że jak tak dalej pójdzie to mnie cięcie czeka :/ a jak słyszę "jak ty takiego chłopaka dużego wyciśniesz" albo "pierwsze dziecko jest zawsze opóźnione "(dosłowny cytat" to mnie ch..... bierze opóźniony to jest ktoś, kto mówi coś takiego :/ wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

na poprawę humoru idę na rynek po truskawki :) miłego dnia Brzuchatki :)

P.S. mnie też już nikt na kolejną ciąże nie namówi, chyba, że wpadka jakaś się przytrafi

Dziewczyny nie stresujcie się tym że jeszcze nie rozpakowane jesteście, dzidziuś wie najlepiej kiedy wyjść z brzuszka :-)
To, że przenosicie ciąże nie znaczy że urodzicie olbrzyma :-D moja siostra przenosiła prawie 2 tyg a urodziła maleńką córunię 2850g, mój Natan urodzony w 37tc wagowo prawie jej dorównał (2770g) :-D

Widze, że Gosia pojechała do szpitala więc tylko ja zostałam, u mnie skurczy nadal brak, ale coś galaretkowatego przezroczysto żółtego się pojawiło więc może to czop. Oby i u mnie wreszcie coś drgnęło bo mie już kur.... bierze. Idę sprzątać łazienkę może mi to coś da.
Ja byłam wczoraj na grzybach przeszliśmy ponad 2-3 km i co dupa...jak jestem w domu skurcze są jak idę pochodzić to wszystko przechodzi;)

Hejus laseczki

Lena ty lepiej idz na piechote do innego miasta :-D

Kurde coraz wiecej was sie wykrusza z grona ciężarówek,az tak dziwnie teraz. Mam tylko nadzieje,ze watek czerwiec przetrwa długie lata :-)

A u mnie nerw , moj D kłoci sie o kase, nie lubie tego - no cóż zycie kosztuje ,a on tego cos zrozumiec nie moze , ech szkoda słow na to, tylko w nerwie chodze ... :no:

Jeszcze jutro mam ten egzamin i jakos brak weny ,zeby wkuc w siebie te notatki - jestem załamana normalnie ,nic sie zebrac nie moge.:no:

reklama
Do góry