ewelinka307
Fanka BB :)
katarzynajanicka-właśnie mówiłam do mojego że chyba trzeba jakiś wiatrak skombinować bo niewyrobie.Zmykam spać bo oczy się zamykają
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no .. zerowy termin egzaminu - czyli wczesniej niz w sesjiGryzka- co to znaczy egzamin "zerówka"?![]()
A to tez, wiecznie mi sie wydaje, ze "przeciez sie zmieszcze"; szczegolnie maz sie smieje z tego, jak kolo niego sie przepycham i pacam brzusiemGryzka współczuję bólu paluszka, ja ostatnio wszędzie zachaczam brzuchem, niby przez tyle miesięcy powinnam się przyzwyczaić do tego że coś mi tu jednak z przodu wystaje ale jednak;-)
ja dzis juz jestem po 2 prysznicach - i jeszcze przed spaniem jeden wezme .. a jutro cholercia mam dzien jeszcze bardziej poza domem niz dzis - moze uda mi sie zminic plany;PA ja wyszłam z pół godziny temu z pod prysznica i znów jestem mokra bo taka duchota u mnie w domu że wytrzymać niemożna a jutro ma być 32 stopnie![]()

2 tygodnie mi na to wystarcza zapewne chociaz w moim tempie to kto wie...Zazdroszcze i gratuluje zakonczenia prasowanskaGryzka ja skonczylam) zostalo pare rzeczy z recznego praniea ale poczeka do zwyklego prasowania
A ja swoj plan zrealizowalam znaczy wyprasowalam i poprzeprowadzalam, na jutro zostawilam pakowanie torby niech juz sobie spokojnie czeka, jeszcze tylko cos musze dokupic do szpitala , ustalic szczegoly Olafkowej imprezy urodzinowej, dokupic mu prezentow i moge rodzic2 tygodnie mi na to wystarcza zapewne chociaz w moim tempie to kto wie...

żyrafka- ja też mam jutro ktg, ale tym razem zakupię sobie jakieś gazetki, bo ostatnio z nudów umierałam...
Piotrek dziś do mojego brzucha:- "siostra, wychodź już, co?" i po chwili wznosząc oczy do góry- "znowu nie słucha"!![]()
To też... ale nawet bardziej mi chodzi o to leżenie, nuda...dobry pomysł z gazetkami, zależy ile będzie dziewczyn, mam nadzieję ze nie będę długo czekać, unas w szpitalu ktg jest bez zapisów, idzie się i nie wie ile będzie się czekało :/