Lenuszka
Mamusia Gajusi
Lena to pewnie jeszcze śpi:-)
Witajcie właśnie wstałam
Mam wyłączony tel bo juz od godz 8 sms i tel wrrrr........
Dziewczyny które już ur poród miałyście z OM czy wg USG???
Który termin Wam się sprawdził??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Lena to pewnie jeszcze śpi:-)

rany a jak ja bym zjadła czekolade!!!!!!!!!!!!wg mnie zakaz spożywania czekolady to jest najgorsza strona karmienia piersią
edit: dziś Hubek jest cudowny. zasnął o 9 i spi mimo hałasu z wiercenia montowanej balustrady. mama jest z niego dumna!/pewnie jak tylko to napiszę, to się obudzi i będzie płakał do popołudnia
;-)/

Witajcie właśnie wstałamOj pospałam sobie jak niedźwiadek
Mam wyłączony tel bo juz od godz 8 sms i tel wrrrr........
Dziewczyny które już ur poród miałyście z OM czy wg USG???
Który termin Wam się sprawdził??

oj ja właśnie wcale sobie takich pyszności nie odmawiam i potem się dziwić że na wadze plus 20 kg;-)Super)))Ja mojemu nie daję nic do picia.Nie wiem czy to dobrze czy nie
Dawałam mu glukoze do niedzieli na zółtaczke a teraz nic.Karmisz piersią czy z butli?
Zazdroszcze Ci ze mozesz w ciązy sobie pozwalac na ciasteczkaJa niestety miałam zakaz ale jakbym mogła nie zastanawiała bym sie czy iść czy nie
![]()

e tam ,zleci nawet nie bd wiedziala kiedy pozbyłas sie zbednych kgoj ja właśnie wcale sobie takich pyszności nie odmawiam i potem się dziwić że na wadze plus 20 kg;-)
ale co tam jakoś mi to nie przeszkadza:-)
póki co zapchałam się koktajlem truskawkowym, musi wystarczyć
do sklepu pewnie wybierzemy się za jakąś godzinkę![]()
Generalnie to tylko nie mozna tego nosic "za dlugo" - zeby hm... nie rozleniwic miesni brzuszkaale z tymi majtasami to sama nie wiem, od kiedy można zacząć coś takiego nosic i czy warto w ogóle?
hm, kremowka .. narobilas mi ochoty na bita smietanea ja bym zjadła coś słodkiego, rany....a w domu nie ma nic poza kilkoma czekoladami na które nie bardzo mam ochotę, lepsze byłoby jakieś ciasteczko albo kremówka![]()
Noo, ja tez mam na to taka cicha nadziejee tam ,zleci nawet nie bd wiedziala kiedy pozbyłas sie zbednych kg))Przy dwójce maluszków nie bd to trudne
![]()