reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
zyraffka- fajowy mały kudłatek:-)

gryzka- jakbym nie puściła Patryka do przedszkola to by mi żyć nie dał, On bardzo lubi przedszkole i zastanawiam się co będzie w lipcu, bo jego przedszkole jest zamknięte a nie chcę Go zapisywać do dyżurnego, Patryk chodził do żłobka od wieku 11 miesięcy i w ciągu dwóch lat chorował tylko trzy razy, a teraz jak chodzi do przedszkola to choruje częściej, ale nie mam niestety innego wyjścia. jak wrócę do pracy po macierzyńskim to Igą zajmie sie dziadek i babcia a potem też pójdzie o żłobka:sorry:

Czekaj tak jak ja;)
A z USG na kiedy masz??

hehhe dobre pytanie

miałam już na 12. czerwca i na 7. czerwca :szok:

mój lekarz powiedział, że nie wierzy w terminy z usg, bo przecież każdy człowiek rodzi się inny co do wielkości, a usg na pomiarach bazuje
dla niego termin z OM jest ważny,a to na dzis wypada

jakiś mega power złapałam: akwarium sprzatam, zupe gotuje i zaraz na zakupy jadę :-)

Ostatnia edycja:
Ja padam po prostu..... ale co tam:-)

Łukaszek śliczny:-)
Jak ruch ma przyśpieszyć poród to ja już dawno powinnam urodzić:-D
Godzinkę temu wróciłam z pracy, pozmywałam gary, pralka nastawiona, obiadek się gotuje;-)
A jeszcze zaraz jak mąż wróci jedziemy do Saturna:-D
katarzynajanicka z naszym powerem mam nadzieję że obie szybko urodzimy!

Karo, wizz- wielkie gratulacje!

Ewelinka- super ze juz w domku jestescie :)

Zyrafka- ale słodziak z Twojego synka!

U nas spokojniutko. Jagodka tylko je, spi i robi kupy:) Normalnie anioł nie dziecko!

hehhe dobre pytanie

miałam już na 12. czerwca i na 7. czerwca :szok:

mój lekarz powiedział, że nie wierzy w terminy z usg, bo przecież każdy człowiek rodzi się inny co do wielkości, a usg na pomiarach bazuje
dla niego termin z OM jest ważny,a to na dzis wypada

jakiś mega power złapałam: akwarium sprzatam, zupe gotuje i zaraz na zakupy jadę :-)

a nam na szkole rodzenia mowili ze najbardziej prawdopodobny jest termin z usg pomiedzy 9 a 12 tygodniem. Bo do 12 tygodnia kazde dziecko rozwija sie ksiazkowo. Dlatego do szpitala kazali nam wziac ze soba wlasnie to usg.
Ja mam z tego usg termin na 18.06 a z OM na 25.06

reklama
Ja z ostatnich 3 USG mam termin na 13 lipca....Według OM na 28 czerwca, a w 12 tygodniu ciązy z USG na 24 czerwca....i bądź tu człowieku mądry!!!! Ale mi w poniedziałek gin też powiedział że każde dziecko jest inne , inaczej rośnie przybiera na wadze.....wiec ja nastawiam się na ten 28 czerwiec!!!!!

Do góry