reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

koriander - dzięki za informację odnośnie kryzysowego 10 dnia, nie wiedziałam:eek:, a jak Wasza Lili się chowa:-D
Dzis idziemy skontrolowac wage, zobaczymy czy nam Lilijka ladnie rosnie :tak: A tak ogolnie to bardzo zadowolona z niej dziewczynka, placze tylko jak trzeba, albo jak gazy w brzuszku kluja :-(

Lencja witajcie w domku, mam nadzieje ze zoltaczka szybko i bezpowrotnie minie :tak:
zdec super lozeczko, ale ma szefowa gest :-) my tez szukamy jakiegos zeby u tesciow zawsze stalo, no i na wakacje tez sie przyda

asiatipl mala na pewno cie bardzo kocha, po prostu potrzebuje wiecej czasu by podjac to drastyczna decyzje o wyjsciu z wygodnego brzuszka, tam po drugiej stronie wszystko bedzie musiala robic sama, a to nie lada sztuka :-)
cobra myslalam ze ty na porodowce juz krzyczysz ;-)

Olimpia nie pamietam czy to ty pisalas o kropelkach na kolki?

reklama
nie draznij lwa :-D

no skurczyki sa,ale nic sie nie chce dalej rozwijac..pewnie jak mnie strzelii to nie bede wiedziala jak sie nazywam z tego zaskoczenia:-)

stella a Ty gdzie chcesz rodzic ?

lena - jestem wyjatkowo niepojetnym uczniem ;p

He he w końcu jestem po pedagogice;)W sumie resocjalizacji więc damy radę;)

koriander-nie to nie ja ale na watku o karmieniu pod koniec ,któraś mamka pisała ze cos stosuje i pomaga;)) Nam na szczescie nie jest narazie (tfu tfu)nic potrzebne;)
ewelinka-- słodkosci z malutkiej;)))Cieszcie się soba,bajzelek w domku poczeka:p

koriander-nie to nie ja ale na watku o karmieniu pod koniec ,któraś mamka pisała ze cos stosuje i pomaga;)) Nam na szczescie nie jest narazie (tfu tfu)nic potrzebne;)
ewelinka-- słodkosci z malutkiej;)))Cieszcie się soba,bajzelek w domku poczeka:p
dzieki juz znalazlam :-):tak: Oby u Jedrusia zadne gazy sie nie zbieraly w brzuszku ;-)

cobra no najbardziej chciała bym rodzić w szpitalu hihih piszę tak, bo ten mój mąż ciągle pracuje...i mam obawy, że urodzę w domu, albo w samochodzie.,,a tak poważnie to planuje poród w szpitalu w Lesznie. Najbliżej i byłam obejrzeć oddział i całkiem przyjemnie...no i najważniejsze właśnie zmienia się ordynatorka oddziału, która do tej pory budziła najwięcej obaw przez swoją postawę ( podobno nieprzyjemna babka).

Witajcie Kochane.

wiecie co kocham moją grzeczną dziewczynkę:-) daje nam pospać w nocy, karmienie o 21 potem o 2 i 6 i potem spała do 9:30:-) i oby tak dalej. Teraz wróciłyśmy z dwu godzinnego spacerku i mój pies chyba zaraz wyzionie ducha, odzwyczaił się od takich spacerów. Iga śpi nadal na balkonie więc mam chwilkę na BB.

ewelinka- Witaj w domku!!! Mała słodka i jak się z Nami wita.
W ogóle to wszystkie dzieciaczki ze zdjęć przepiękne, ale nie mogło by być inaczej!:-)
lencja- Iga też miała żółtaczkę, która się nasiliła po wyjściu ze szpitala, położna mi poradziła żeby często karmić, przerwy nie dłuższe niż trzy godziny( nawet jakbyś miała budzić do karmienia) i wystawiać na światło dzienne, Iga przez cały dzień spała w wózku przy oknie balkonowym w salonie i dziś prawie nie ma śladu po żółtaczce i obyło się bez naświetlań

reklama
Wzięłam się za sprzątanie, nie to żebym wierzyła że to coś pomoże, ale przynajmniej na chwilę przestanę myśleć o porodzie, a właściwie jego braku no i rozładuję choć trochę tej zlej energii.:tak::tak: A i porządki się przydadzą bo ostatnie takie gruntowne sprzątanie robiłam 3 tyg temu sądząc że dzidzi będzie nie długo, a tu tyle czasu minęło że trzeba powtórzyć sprzątanie.;-):tak:

Do góry