Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Koleżanka już nauczyła więc teraz ma za swojegosiagro może rzeczywiście lepiej małej nie przezwyczajać do ciągłego noszenia, bo się nauczy i będzie to potem wykorzystywać... wiem że łatwo powiedzieć, a pewnie w praktyce dużo ciężej:-(

jutro idziemy do lekarza na I wizytę - podobno powinnam isc wczesniej - ale nikt mi o tym przy wypisie nie powiedział - czy wy juz byłyście ze swoimi pociechami??? i czy dajecie witaminy - bo ja siedopiero dzis dowiedziałam, ze D to powinnam dawać od początku:szok; no nic - od jutra nadrobimy

gosiagro może rzeczywiście lepiej małej nie przezwyczajać do ciągłego noszenia, bo się nauczy i będzie to potem wykorzystywać... wiem że łatwo powiedzieć, a pewnie w praktyce dużo ciężej:-(
to .. ktora moze zbanowac elizke ? ^^dobranoc kochane. i rozpakowywac mi tu sie.... ileż to można w dwupaku chodzic... ;-)![]()

a jak bedzie miala 2 msc to pierwsze szczepienie bedzie.

)
Witam!
Dziewczyny rozpakowane - podziwiam Was, ze macie czas na BB - ja sie docieram z naszą Michaliną i powiem szczerze, że moge leżec i patrzeć na Nią godzinami - jak Ona śpi to też wykorzystuję moment i zasypiam - póki mogę bo M ma urlop - potem tzreba będzie trochę się do roboty zabrać;-)