Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Koleżanka już nauczyła więc teraz ma za swojegosiagro może rzeczywiście lepiej małej nie przezwyczajać do ciągłego noszenia, bo się nauczy i będzie to potem wykorzystywać... wiem że łatwo powiedzieć, a pewnie w praktyce dużo ciężej:-(

jutro idziemy do lekarza na I wizytę - podobno powinnam isc wczesniej - ale nikt mi o tym przy wypisie nie powiedział - czy wy juz byłyście ze swoimi pociechami??? i czy dajecie witaminy - bo ja siedopiero dzis dowiedziałam, ze D to powinnam dawać od początku:szok; no nic - od jutra nadrobimy

gosiagro może rzeczywiście lepiej małej nie przezwyczajać do ciągłego noszenia, bo się nauczy i będzie to potem wykorzystywać... wiem że łatwo powiedzieć, a pewnie w praktyce dużo ciężej:-(
to .. ktora moze zbanowac elizke ? ^^dobranoc kochane. i rozpakowywac mi tu sie.... ileż to można w dwupaku chodzic... ;-)![]()

a jak bedzie miala 2 msc to pierwsze szczepienie bedzie.

)
Witam!
Dziewczyny rozpakowane - podziwiam Was, ze macie czas na BB - ja sie docieram z naszą Michaliną i powiem szczerze, że moge leżec i patrzeć na Nią godzinami - jak Ona śpi to też wykorzystuję moment i zasypiam - póki mogę bo M ma urlop - potem tzreba będzie trochę się do roboty zabrać;-)