reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

ja wczoraj wyszłam po 17, lepiej przeczekać te upały, nam samym gorąco a co dopiero takim maluchom:no:

Apel do nierozpakowanych dzieciaczków!!!
Wychodzić po kolei hurtowo, jesteście dzieci czerwcowe i my na żadne lipcóweczki się nie zgadzamy:no::no::-D:-D:-D:-D więc szybciutko po kolei się rozpakowywać:-D:-D:-D ciocie czerwcowe czekają na was z utęsknieniem nie mówiąc już o mamusiach i tatusiach:tak::tak:
Ja również podpisuję się pod apelem.

My na spacer wychodzimy po 17, bliżej 18.

No właśnie boję się że to alergia, oboje jesteśmy alergikami więc duże prawdopodobieństwo.

reklama
Weszlam na wage - schudlam 3 kg. Do mojej wymarzonej wagi zostało UWAGA - 27kg :szok:
Jak to??? To ile Ty wazysz? 80 a chcialabys 50 czy jak?????

Ewa- kurcze, moze to jednak alergia? Daj znac koniecznie co lekarz powie, a ja trzymam kciuki zeby to jednak potowki byly lub cos rownie banalnego !

Ewa jak ty jestes alergiczka to 90% ,ze dziecko tez bedzie.

Ewa- kurcze, moze to jednak alergia? Daj znac koniecznie co lekarz powie, a ja trzymam kciuki zeby to jednak potowki byly lub cos rownie banalnego !

Właśnie wiem, skazaliśmy małą na takie problemy. Jest mi z tym bardzo źle.
Jak tylko wrócimy od lekarza napiszę co nam powiedział.

Witajcie Kochane;)
Ja dzisiaj prawie całą noc przespałam;)
Teraz siedzę i główkuję co moge jeść;(Dobija mnie to;(
Dzwoniła do mnie położna i mówiła, że patologia w Trzebnicy cała zawalona przeterminowanymi;)Masakra gonić te maleństwa;)

zdec jesteś tu ?

Dziewczyny oficjalnie chciałam was pożegnać i przenieść się ze swoimi stękaniami do forum lipcówek:cool:
Nie chce siać niepotrzebnego zamętu. Dziś dopiero 3 dzień po terminie, więc poprostu będę lipcówka :)
tAK CZY INACZEJ FAJNIE Z WAMI BYŁO :) WITAĆ KOLEJNE MALUSZKI NA ŚWIECIE.

Trzymajcie za mnie kciuki : ) Dziś idę na pierwszą "poteminową" kontrolną wizytę do gina.
No chyba, że stał by się CUD i urodziła bym dziś przed północą...ahha to zostaję zmi, nie ma co żyć złudzeniami...nic sie na to nie zapowiada.
nic nie szkodzi :) będzie ok:) i jescze raz gratuluję wszystkim czerwcowym mamusiom :)

zdec jesteś tu ?

Dziewczyny oficjalnie chciałam was pożegnać i przenieść się ze swoimi stękaniami do forum lipcówek:cool:
Nie chce siać niepotrzebnego zamętu. Dziś dopiero 3 dzień po terminie, więc poprostu będę lipcówka :)
tAK CZY INACZEJ FAJNIE Z WAMI BYŁO :) WITAĆ KOLEJNE MALUSZKI NA ŚWIECIE.

Trzymajcie za mnie kciuki : ) Dziś idę na pierwszą "poteminową" kontrolną wizytę do gina.
No chyba, że stał by się CUD i urodziła bym dziś przed północą...ahha to zostaję zmi, nie ma co żyć złudzeniami...nic sie na to nie zapowiada.
nic nie szkodzi :) będzie ok:) i jescze raz gratuluję wszystkim czerwcowym mamusiom :)

Szkoda;(Ale miło było popisać;)

reklama
Do góry