reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Co za tragedia, niech sie aniolki opiekuja mezem i synem :-:)no:
[*].....
Nie wyobrazam sobie nawet bolu jaki musza oni teraz przezywac...

ewelinka a twoja spi te 2-3 godz w dzien czy w nocy? Bo u nas w dzien max 1h i to na spacerze przespana, a w nocy 5-6h a potem ok 3h..
Lena a to niekapanie to czemu by mialo sluzyc?/ :-D:-)
gosiagro ale Majusia juz duza!!:szok: ;-) A czy macie potwierdzona asymetrie czy tylko przypuszczenie? Z tego co pamietam to Maja jest na modyfikowanym, tam chyba jest odpowiednia porcja zelaza, czy jednak moga powstawac niedobory? :confused:
sealet wspolczuje tych lez corci, oby jej raczka szybko stala sie sprawna, badz wytrwala w rehabilitacji :tak:
Co do ubranek to mala miala 51cm przy narodzinach, teraz niektore ubranka w rozmiarze 50 i 56 juz za male :tak:

Ostatnia edycja:
Co za tragedia, niech sie aniolki opiekuja mezem i synem :-:)no:
[*].....
Nie wyobrazam sobie nawet bolu jaki musza oni teraz przezywac...

ewelinka a twoja spi te 2-3 godz w dzien czy w nocy? Bo u nas w dzien max 1h i to na spacerze przespana, a w nocy 5-6h a potem ok 3h..
Lena a to niekapanie to czemu by mialo sluzyc?/ :-D:-)
gosiagro ale Majusia juz duza!!:szok: ;-)
sealet wspolczuje tych lez corci, oby jej raczka szybko stala sie sprawna, badz wytrwala w rehabilitacji :tak:
Co do ubranek to mala miala 51cm przy narodzinach, teraz niektore ubranka w rozmiarze 50 i 56 juz za male :tak:

No właśnie nie wiem....dlatego pytam czy któraś z Was wie;)Tak samo jak mówią, że dziecko w pierwszą noc p chrzcie nie śpi jest marudne i płacze......
Żyrafka co to za model sukni ślubnej widzę że masz w suwaczku??

Ja tam kapałam moją po chrzcie i wcale nie byla marudna w nocy tylko ładnie spała. Moja nosi ubranka 62 a miała 56 jak się urodziła.

Ja jutro z moją jade na usg główki właśnie, ze wzgledu ze urodzila sie przez vacum i chce to sprawdzić. A wizyte u neurologa mam dopiero we wrzesniu i to prywatnie takie sa kolejki do tej kobiety. Jestem jednak dobrej mysli, że wszytsko jest dobrze.

mam pytanie czy wasze maluchy zaciskaja mocno piastki? A czy jak probujecie je otworzyc to to otwieraja je od razu czy niechetnie?

zyrraffka - dzielny chłopiec z Łukaszka:tak::tak:, minie Pani z apteki się nie dziwię:szok:
Lena - nic nie słyszałam o takim zabobonie:no:
ewelinka - nasza w dzień śpi rożnie czasami prześpi godzinę czasami 4 łącznie w ciągu dnia, za to teraz sama ślicznie w kołysce usnęła, zwykle ja usypialiśmy, więc mam wolne do 1 lub 3 w nocy:) bo czasami na to karmienie o 1 się nie budzi
koriander - nie, asymetria nie jest jeszcze potwierdzona, lekarz ja bardziej widział jak leżała na pleckach, na brzuszku już mniej, więc profilaktycznie wysłał do neurologa; tak, jest na modyfikowanym, więc tez nam się wydawało, że ma co potrzeba, zobaczymy...

fifi od samego początku nosił ciuchy na 62, teraz już wyprane 68 czekają i niektóre 74, bo z tymi rozmiarami to różnie bywa,

lecę się kąpać i dalej czytać książkę :)
kolorowych snów

o rany, mozna sie posmiac z tych zabbonow

moj Jasiek nosi juz ciuszki na 62 a mial 45 jak sie urodzil

Ewelinko Jas spi ladnie w nocy a w dzien to tylko na spacerze bo w domu max pol godz

bylam dzisiaj na spacerze w parku i sie przestraszylam, w krzakch przy placu zabaw siedzial jakis facet:szok:
ucieklam szybko bo juz bylo dosc pustawo
tak sie boje tych wszystkich zbokow

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry