reklama
emalia82
Fanka BB :)
To prawda kochana.:-) Ściskam Cię mocnoja zauwazyłam :-)

emalia82
Madziu w Multi kinie, ale nie wiem czy we wszystkich. Na pewno w pasażu Grunwaldzkim, w każdą środe o 12-ej.
madzius5
Wrocławianki ! multibaby kino jest w pasażu i w arkadach. Ja już się tam wybieram od dwóch tygodni, ale w zeszłym tygodniu była Incepcja a to widziałam na normalnym seansie (wyrwaliśmy się z moim m na randkę
) w tym tygodniu jest jakiś polski film. Chciałabym iść ale na 12 mam gina :/
To moze w przyszłym tygodniu? Oczywiście mogę wybrać się sama,ale myślę że z wami będzie raźniej. To co?kino w przyszłym tygodniu?
To moze w przyszłym tygodniu? Oczywiście mogę wybrać się sama,ale myślę że z wami będzie raźniej. To co?kino w przyszłym tygodniu?
emalia82
Ja chętnie. Może Lenka się wybierze.
ale leje

dobrze że zdążyliśmy wrócić do domu!a mieliśmy iść po obiadku na kolejny tym razem rodzinny spacerek, a tu dupa
lena nie opisałaś na moje pytanie, pewnie Ci umknęło
i co z chrzestną?jest ta która miała być, bo u nas znów jest z chrzestnym problem
a wogóle super pamiątka, śliczne fotki
agast z tymi karaluchami to jakieś przegięcie
kup coś w razie czego na to robactwo, ale może tylko te kilka było...oby!

lena nie opisałaś na moje pytanie, pewnie Ci umknęło

agast z tymi karaluchami to jakieś przegięcie

oj to faktycznie może być problem z zapakowaniem, my jak na niecały dzień do teściowej jechaliśmy to już była wyprawa, w bagażniku stelaż i torba, z przodu gondolka, a ja z Małym i leżaczkiem z tyłuno właśnie, wyjeżdżamy na weekend i nie wiem jak się spakujemy do autagondola, stelaż, fotelik, rzeczy fifiego (więcej niż nasze), nasze rzeczy, coś do jedzenia, jakieś zabawki do samochodu, bo na 3 godziny podróży trzeba zajęcie zapewnić Fifiemu i musi mieć zabawki, żeby się nie nudził na miejscu
już widzę minę męża jak mu powiem co ma do auta pakować
![]()

Dziewczyny z Wrocławia i okolic kiedy idziemy na wspólny spacerek?
Witam nową czerwcóweczke:-)
Ja jestem za spacerkiem tylko nie wiem czy damy radę się dograć :/ Ja jestem uzależniona od męża bo on ma władzę w postaci auta...
mnie strasznie wkurza, ze czesto mówi zrobie to i to i ... zapomina, a ja musze sama jak on pojdzie do pracy ... , no i jest straszny bałaganiarz ... macie jakies sprawdzone sposoby?
I znów mam pytanka:
Jak radzicie sobie z ciemieniuchą?
PS. Najserdeczniejsze życzenia dla dzisiejszych jubilatów!
U mnie też mąż - bałaganiarz ale czasami nie mam siły z nim walczyć
U nas była ciemieniuszka i po 1 zczesaniu zniknęła - pojawi się jeszcze?
ciekawe jak tam się mają ZDEC i Natalcia? macie jakieś wieści?
Właśnie ostatnio o nich myślałam i miałam smsa pisać ale mała zajęła mój czas i później mi umknęło.
Witajcie dopiero dostałam zdjęcia z sesji![]()
świetne foty
Madzia ja już pisałam kiedyś (oczywiście nikt nie zauważył) zeby iśc razem do Babymultikina w środe na seans z dziecmi. Może sie w końcu uda zgadac na spotkanie wrocławianek.
Chyba wolę spacerek, ja na kino się nie pisze
madzius5
Ja jestem za spacerkiem tylko nie wiem czy damy radę się dograć :/ Ja jestem uzależniona od męża bo on ma władzę w postaci auta...
Chyba wolę spacerek, ja na kino się nie piszemoja Julka nie usiedzi spokojnie jak nie śpi :/
hefi ale spacerek polega na tym że właśnie się auta nie używa
No to możemy się wybrać na spacer zamiast kina. Może cię jeszcze namówimy
Lenuszka
Mamusia Gajusi
EMALIA ja raczej odpadam
Bo cyc non stop by musiał być
ITA 85 Przepraszam ale nie widziałam
u mnie chrzestną jest moja kuzynka która miała rozwód a teraz ma ślub cywilny
Po prostu stanęło na naszym a ksiądz dalej nie wie
Wpisałyśmy Panna
ITA 85 Przepraszam ale nie widziałam
reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
czy ktoś może ma laktator LOVI...i ma z nim takie same problemy jak ja??? a może mój egzemplarz taki felerny?
A jaki masz problem z tym laktatorem?