• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Widzę, że wyjazdowy weekend się szykuje, u mnie niestety odwrotnie, dziś i jutro wieczorem mąż gra koncerty, mama pojechała, więc pierwszy raz będę wieczornie ogarniać dzieci sama... dam radę :-)
anecznik- to musisz mieć niezłe cv skoro tak szybciutko się odezwali :-) Może rzeczywiście spróbuj przesunąć jedno spotkanie, szkoda stracić taką okazję. To jutro macie chrzciny?- owocnych przygotowań życzę :-)
ewela- ale będziesz piękna :-) już się nie mogę doczekać zdjęć :tak:

Jakoś spokojnie tu dzisiaj, czy mi się wydaje?:confused2:

Wyobraźnia mojego synka- skąd się biorą chmury?- to aniołki palą w niebie papierosy :-D:-D:-D

No własnie musze je zakupic,bo te co zamawiałam z allegro nie maja takiego ucisku jak bym chciała :) A co tam bede sobie załowac,choc raz po błyszcze :-D hehe

A najlepsze zyczenia dla mam 2 miesieczniaczków

ewelinka307
milka26
czarna wiedzma

witam się i ja weekendowo
wczoraj nie bardzo miałam czas, mój miał wolne więc ja korzystałam z tego że siedział w domu z dzieciakami i dotarłam do fryzjera (tam prawie 2,5 godz:-)), powrót do domu na karmienie, wyjście na zakupy razy dwa, pomiędzy powrót do domu na karmienie oczywiście;-) ale dzielnie się spisał i nawet za bardzo nie marudził po całym niemal dniu z dwójką:-D
natomiast ja średnio zadowolona, fryzjer ok ale nadal nie mam sukienki na wesele a ono już za tydzień, jest jeszcze nadzieja że w poniedziałek coś sie upoluje bo mój ma jeszcze wolne, a jeśli nie to nie wiem co zrobię bo później to już nie mam kiedy się na zakupy wybrać, widziałam za to świetne butki:tak: ale przecież nie kupię najpierw butów a później sukienki:-p chociaż kiedyś już tak zrobiłam dobierałam sukienkę do butów
co jeszcze w czwartek szczepiliśmy małego i szok znowu w ciagu 3 tygodni przytył 1,2kg i waży już ponad 5700 i urósł 5 cm i ma teraz 61 cm wzrostu mój mały mężczyzna, a ja się dziwiłam że coraz wiecej ubranek jest na niego za małe:tak::-)

oczywiście najlepsze życzenia dla kolejnych 2-miesięczniaków Zosiu, Eryczku, Jagusiu,

Ostatnia edycja:
Anecznik- a nie za wczesnie na szukanie pracy?? Przeciez jeszcze jakies 3 miesiace urlopu. Co zrobisz jak Cie będą chcieli od zaraz??
Eagle- ale Ci syneczek rośnie!! Gratuluje!
Fajnie Wam, tez bym sobie poszla na jakies weselicho.. Za to moj maż nie koniecznie;/ Ostatnio jest prawie co tydzien!!! Oczywiscie w roli fotografa rzecz jasna :)
A to mój cukiereczek sprzed chwili :)
40379_148588988500831_100000491923896_405497_5877567_n.jpg

To wtedy zadzwonie :)

Kurde mam dylemat jakis taki, jaka moge miec fryzure jak mam grzywke? No na to wesele 28sierpnia co ide. Włosy długie mam tak za ramiona . Poradzcie cos
No kochana, z włosow za ramiona to mozesz miec kazda fryzure :) upiete w kok, rozpuszczone.. Ja bym do tych kolczykow upiela w kok :)

Czt ktoras z mam, ma cos takiego dla starszego dziecka???? Dostawka do wózków LASCAL "BUGGYBOARD MINI", Lascal, Wózki akcesoria - sklep internetowy dla dzieci – www.babyexpress.pl
Zastanawiam sie tylko cena troche mnie zniecheca ;/

No włanie na allegro nie ma uzywanych zeby pasowaly do mojego wozka. Nie wiem czy nie za duza, pisza ze do 5 lat a Hania ma wlasnie 5. Jak słysze "nogi mnie bolą" to mnie szlag trafia :wściekła/y:

reklama
skad ja to znam:nerd: a wagowo pisze co i jak? Tyle ze bys musiała to ze soba tachac cały czas .

Ja jeszcze musze kupic spiworek do wozka ,a kosztuje nie bagatela 260zł :szok: ,a uzywanych brak .

Bo pewnie gdzies w okolicach grudnia bedzie przesiadka na spacerowke z gondoli.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry