reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Moja Natalka ma na szczęście dobrych dziadków, i z jednej i z drugiej strony :).
Pomagaja jak moga, przywożą ubranka dla Małej i smakołyki dla mnie ...

Ja średnio przepadam za teściami ale generalnie sa spoko!

Agi - czytamy czytamy ... i myślimy o wszystkich dzieciątkach :), moje posty też czasem pozostaja bez odpowiedzi ...wkleiłam ostatnio swoja fotke i moze jedna czy dwie dziewczyny skomentowały ... ;(, a tak chciałam sie wszystkim pochwalic ... ale rozumiem, ze mamy mało czasu, jest duzo postów ....

Klementinka - wklejam fotkę ulotki, jak będziesz miała chwilke to rzuć okiem ;-)

Załączniki

• lek1.jpg
    lek1.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 49
reklama
mój fifi chyba mamusi na pociechę :) dziś nowe sztuczki opanował:

położony na brzuchu 4 razy na plecy się obrócił :D i nauczył sie celować nogą wprost na zabawki dyndające na jego przyrządzie gimnastycznym i ja mu się uda to uśmiech od ucha- banan

muszę się zabrać za zapakowanie prezentu na wesele, wyprasować B. koszule i ogólnie się z tej okazji ogarnąć (pazurki, maseczka itp )

Jakiego ja mam dzisiaj lenia:)
Dziewczyny martwię się troszkę że mój Jasiu nie chce leżeć na brzuszku. Po 5 minutach juz chce na plecki. Główkę podnosi tylko czasem i to na chwilkę małą. Może za mało go kładę??? Generalnia na brzuszku sobie wykombinował że najlepiej mu łapki do buzi wsadzać i mu nie uciekają więc woli ssać piąstkę a nie główke podnośić. Myślałam że jak mata przyjdzie to będzie lepiej ale nie:(
Macie jakiś złoty srodek?
Kasiek ja też tak mam , na spacer nikogo z nim nie puszczam:) A jak jestem w sklepie i nie daj Boże usłysze płacz dzidzi małej to od razu dzwonię i w serduszku tak jakoś dziwnie się robi.

Katarzynajanecka
- Strasznie się ciesze że u Fifiego wszystko oki!!!! Czekałam na te wyniki dzisiaj jak na swoje:) "Gratulejszons" dla Fifiego za nowe fikołki :)

zyrraffka - Jesli umowa wygasa Ci podczas macierzyńskiego , pracodawca nie musi podpisac z Tobą nowej , jesli nie podpisze to dalsze świadczenia płaci ci ZUS

Ostatnia edycja:
reklama
kasiek,ale masz dobrze,chrzest juz za soba , a ja przed dopiero i to w grudniu

No niby dobrze, ale fajnie masz że w Grudniu, bo my mieliśmy taki skwar że szkoda gadać... lało mi się po dupie za przeproszenie... mały miał ubranko specjalne ale i tak zanieśliśmy go tylko w bodach bo by się biedactwo spociło... no ale to już za nami! Ale muszę dodać, że nie było żadnego stresu w trakcie bo byliśmy zupełnie sami, babcia zamówiła osobną mszę i to w dodatku w sobotę, więc było super i do tego za nami byl ślub więc dlatego kościół przebrany białymi kwiatami :)

Do góry