reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Hej mamuśki :-)
Chyba muszę częściej się na forum udzielać bo pewnie nikt nie zauważył, że na tydzień przepadłam :-D :-D
Promotor przyjął mi w poniedziałek pracę:szok::szok: z łaską bo z łaską ale to już nie ważne :-) i jutro mam obronę :-) tak więc od poniedziałku siedzę i kuję. Efekt taki że obwody mózgowe mam przepalone i tylko na połowę zagadnień będę w stanie jutro coś wyjąkać a przy reszcie czarna dziura. Od tygodnia boli mnie żołądek (nienawidzę ustnych egzaminów :-( ) Wszystko będzie zależało na jakie pytanie trafię, jeszcze dziś muszę pracę przeczytać żeby nie polec na znajomości własnych wypocin. Cały czas sobie wmawiam, że najważniejsze iż przyjął pracę a to czy obronię się jutro czy za miesiąc to już pal licho i co ma być to będzie, ale jakoś to nie pomaga mam stres na maksa a co jutro dopiero będzie :-) Jeszcze jak się dowiedziałam kto będzie promotorem to pierwsza reakcja brzmiała "ja pier......", teraz to już nie wiem który z nich gorszy :-( Tak czy siak wchodzę pierwsza (jak będzie trzeba to się wepcham) nie będę czekać na egzekucję :-)

Nadrobię Was w poniedziałek teraz wracam do nauki.

Trzymajcie jutro o 10 kciuki za mnie :-) żebym przynajmniej się nie skompromitowała :-D :-D

Witajcie my już po weselu w domku;)Było nudno...nasze było o 10000 razy lepsze!!!Takie typowe wieśniackie gęby skakające do bicia jak się krzywo popatrzysz:)Mąż zrobił porządek:)Weselel denne, jedzenie do kitu ale i tak się pobawiłam:)Wróciłam o 19 wykąpać małą mierzę jej gorączkę a tutaj 38 zaraz syrop na zbicie i zastanawiam się od czego mogła mieć temperaturę jak myślicie???Bo dzisiaj już nie ma:)Czy to tęsknota czy zęby idą???

anecznik powodzenia jutro :)

Super, że czerwcówki 2011 się już pojawiły... ale ten czas leci... :)

Ja was nawet nie próbowałam doczytywać chociaż pewnie zaraz sie zabiore żeby mniej więcej być na bieżąco.
W czwartek kupiliśmy samochód :) (forda mondeo) i wczoraj pojechaliśmy go zarejestrować a wczoraj byliśmy na ślubie kuzynki mojego męża, na wesele nie poszliśmy bo mała nie nadaje się jeszcze na takie imprezy :/ a nie mieliśmy jej z kim zostawić. I tak 3 dni zlecialo... Dzisiaj sprzątamy bo przez kupowanie auta nie miałam kiedy posprzątać a już brudem zarastaliśmy. Jutro przychodzi chrzestna Julki z rodzicami w odwiedzinki :D

Julka przez kilka dni była grzeczna i nie marudziła ale chyba po wczorajszym wyjeździe na ślub (2 godz w jedną stronę autem) wszystko jej się rozregulowało i znów marudna jest :( oby wróciło do normy do czwartku bo mój mąż już w piątek do pracy (koniec miesięcznego obijania się ;/).

agast współczuję sytuacji z kartą- jak to się mogło stać?? aż strach korzystać z karty:(((

anecznik trzymam mocno kciuki, napewno obronisz się!!!!!nie ma innej opcji!!

hefi- napewno Juleczka szybko wbije się w rytm!!

moi mężczyźni śpią a ja zamiast położyć się razem z nimi (znowu ciężka nocka, juz nie pamietam kiedy przespałam 4 godziny ciągiem) to szkoda m czasu i babyboom poszło w ruch:))

lena- ciekawe co z tą gorączką, moze przeżywała rozstanie??

byliśmy dzisiaj we trójkę na rodzinnym spacerku i oczywiście pięty poobcierane od nowych butów:((

Ostatnia edycja:
ale mam lenia...no nic mi się nie chce
Zyrafka - u mnie anatol waniliowy w każdym markecie
Anecznik - trzymam kciuki, będzie dobrze
Eliza - widzę że szalałaś ze zdjęciami, fajny mix

reklama
jak fantastycznie ze już czerwcówki są:)))

arica kawka brzmi zachęcająco- waniliowa, mmmm, gdzie ją można kupić:)

Chyba w wiekszosci sklepów spożywczych?.. U nas jest w Realu i w spożywczaku koło bloku.. Ta kawa jest w saszetkach jak herbata, pachnie super! :) Może nie smakuje jak prawdziwa kawa, ale lepsza jest od Inki..

Do góry