reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Dzień dobry!

a u nas pada:-( szaro, buro i ponuro:-( mąż ma dzisiaj kolejna tomografie, trzymajcie kciuki!!

Ostatnia edycja:
reklama
Gosiargo u nas podobnie szaro buro ponuro 10 st i pada............ brrrrrrr. Kciuki trzymam bardzo mocno

Anecznik powodzenia

Jesli ktoras z Was ma ochote zobaczyc Olafa w roli skarbnika to zapraszam na Zabrze galeria 1 zdjecia 137, 138,139 oczywiscie to ten pan z broda :)) Swoich zdjec na razie nie zgralam

Gosiargo u nas to samo pada i jest 10 st :( Kciuki trzymam bedzie dobrze

Jesli ktoras z Was ma ochote zobaczyc Olafa w roli skarbnika to zapraszam na Zabrze galeria 1 zdjecia 137, 138,139 oczywiscie to ten pan z broda :)) Swoich zdjec na razie nie zgralam

Druga !!!
katarzynajanecka - <przytul> Kasiu może spróbuj zadzwonić na infolinię poradnictwa laktacyjnego nr Tel 0 801 344 340. Znalazłam w necie coś takiego. A może spróbuj też z nakładką na sutek? Widziałam w szpitalu będąc jak połozna , mamie której dziecko nie chciało cycusia , posmarowała sutka glukozą by było słodkie , może to by pomogło jakoś. Nie smuć się na pewno wszystko się poukłada.
Gosiagro - kciukasy zaciśnięte!

Dziewczyny piękne macie dzieciaczki:)

U nas niedziela prawie cała na niedzielnym wyjściu. Najpierw sobie pogadaliśmy z moim męzem poważnie...
Póżniej poszlismy sobie na sushi a póżniej do lasu i w sumie 6h poza domkiem na spacerku. Fajnie już dawno wspólnie nie spędzaliśmy czasu i postanowiliśmy że każdą niedziele będziemy poświęcać tylko naszej trójce , żadnych innych spraw poza wspólnym wypoczynkiem i spędzaniem czasu.

witam sie i ja w nowym tygodniu
u nas takze od rana zimno, szaro, pada i nawet 10 stopni nie ma za oknem:szok::baffled:
super jak ten czas leci, ja rok temu kończyłam właśnie ostatnia @ a po niej do dzieła:-D
także jestem ciekawa która czerwcówka zostanie ponownie mamą jako pierwsza:-)
anecznik kochana co do częstszego udzielania sie to i owszem:tak: a kciuki i tak będziemy trzymać, teraz to juz tylko formalność jak praca przyjęta, nie znam osoby która złożyła pracę a sie nie obroniła także i Tobie się uda, powodzenia
jak emocje i stres przeminą ( i juz oblejesz mgr) koniecznie daj nam znać jak poszło:-)
hefi oj to pracowite dni, oby autko sprawowało się bez zarzutu, Julcia wrociła do codziennego rytmu:tak::-)
zyraffka BB powiadasz? bo to uzależnienie juz jest chyba:-D, ja mam podobnie:tak:
a co do butów ja mam ostatnio szczęście trafiać na super wygodne, miesiąć temu na wesele szwagierki kupiłam dzień przed i wytrzymałam w nich niemal całą noc i wybawiłam sie w nich, sobie teraz też kupiłam na ślub ale na wszelki wypadek co kilka dni ubieram je i spaceruję po mieszkaniu zeby je rozchodzić i żeby żadnej wpadki nie było
nadika piękne fotki i Natanek jaki zadowolony
ewela super wyglądacie, a jak wizyta u kofanej teściowej;-)
koriander jeszcze raz ogromne gratulacje dla męża
kasiajanicka trzymam kciuki żeby to było przejściowe i Fifi powrócił do cyca
Milka26 super że impreza taka udana i pamiątka ciekawa z tych odcisków
gosiagro kciukasy zaciśnięte

a ja przez tą pogodę też jakiegoś lenia złapałam ale nic trzeba ogarnać nieco mieszkanko, a później wyjść niestety , na 14 idziemy do szczepienia z Musiem i ciekawe ile to moje słońce juz waży?

No i się napisałam i wcięło gdzieś mojego posta...:(
To mapisze tylko
kasiajanecka - <przytul> Kasiu może spróbuj zadzwonić na infolinię poradnictwa laktacyjnego nr Tel 0 801 344 340 , znalazłam na necie taki nr. może nakładki na piersi by pomogły, w szpitalu widziałam jeszcze jak połozna posmarowała jakiejś mamie pierś glukozą bo nei chciało ssać. Nie smuć sie , wszystko się ułoży!!!
gosiagro - trzymam kciukasy!

witam sie i ja w nowym tygodniu
u nas takze od rana zimno, szaro, pada i nawet 10 stopni nie ma za oknem:szok::baffled:
super jak ten czas leci, ja rok temu kończyłam właśnie ostatnia @ a po niej do dzieła:-D
także jestem ciekawa która czerwcówka zostanie ponownie mamą jako pierwsza:biggrin2:
anecznik kochana co do częstszego udzielania sie to i owszem:tak: a kciuki i tak będziemy trzymać, teraz to juz tylko formalność jak praca przyjęta, nie znam osoby która złożyła pracę a sie nie obroniła także i Tobie się uda, powodzenia
jak emocje i stres przeminą ( i juz oblejesz mgr) koniecznie daj nam znać jak poszło:biggrin2:
hefi oj to pracowite dni, oby autko sprawowało się bez zarzutu, Julcia wrociła do codziennego rytmu:tak::biggrin2:
zyraffka BB powiadasz? bo to uzależnienie juz jest chyba:-D, ja mam podobnie:tak:
a co do butów ja mam ostatnio szczęście trafiać na super wygodne, miesiąć temu na wesele szwagierki kupiłam dzień przed i wytrzymałam w nich niemal całą noc i wybawiłam sie w nich, sobie teraz też kupiłam na ślub ale na wszelki wypadek co kilka dni ubieram je i spaceruję po mieszkaniu zeby je rozchodzić i żeby żadnej wpadki nie było
nadika piękne fotki i Natanek jaki zadowolony
ewela super wyglądacie, a jak wizyta u kofanej teściowej;-)
koriander jeszcze raz ogromne gratulacje dla męża
kasiajanicka trzymam kciuki żeby to było przejściowe i Fifi powrócił do cyca
Milka26 super że impreza taka udana i pamiątka ciekawa z tych odcisków
gosiagro kciukasy zaciśnięte

a ja przez tą pogodę też jakiegoś lenia złapałam ale nic trzeba ogarnać nieco mieszkanko, a później wyjść niestety , na 14 idziemy do szczepienia z Musiem i ciekawe ile to moje słońce juz waży?

reklama
druga???

Gosia- trzymam kciukasy! co dolega mężowi? u nas też szaro, buro i ogóle mało fajna pogoda

noc miała ciężka, martwiłam się, ale rano o 6 Fifi jak zassał cycolka to az miło, mam nadzieję, że miał jednorazowy wybryk wczoraj

wracam do łóżka poleżeć sobie póki Fifi śpi :)

Do góry