reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

porażka przez duże P: po kapieli Filiup nawet nie chciał dotknąc mojego cyca, darł się w niebogłosy jakbym mu krzywdę robiła :( a butlę wyciągnął w kilka minutek, jak po butli chciałam dac cyc, to samo- darcie na maxa, druga butlę (90ml) wyciagnął migiem idalej na widok cyca i próbe przystawienia reagował krzykierm :( mam mi mówiła, że jak dam mm to odrzuci pierś, ale przecież dawałam butlę zawsze po cycu i nie po każdym karmieniu............ porażka jak dla mnie, płakac mi się chce............ mam dośc tej walki o pokarm, karmienie, nie wiem- poddac się, próbować jutro znów....... podawać w butli moje ściągnięte mleko? :(:(:(

dzis na przymus piłam 0d rana wodę, aż mi niedobrze było, wypiłam dzis już ze 4 litry wody, soku, ziół mlekopędnych, wszystko aby mieć więcej pokarmu i powoli odstawiać mm, jak zalecił lekarz a tu taka porażka......dlaczego?? cop robhię źle??
Kasiu,ciężko mi coś doradzić:-(
Widzisz,ja jak chciałam karmić to wyszło inaczej....:-( też chol* mi przyrko było:-(

zapytaj lekarza co dalej bo jeśli chcesz karmić to moze Ci pomoże.
Trzymam kciuki za poprawę:-(

reklama
porażka przez duże P: po kapieli Filiup nawet nie chciał dotknąc mojego cyca, darł się w niebogłosy jakbym mu krzywdę robiła :( a butlę wyciągnął w kilka minutek, jak po butli chciałam dac cyc, to samo- darcie na maxa, druga butlę (90ml) wyciagnął migiem idalej na widok cyca i próbe przystawienia reagował krzykierm :(
A ja ci zazdroszczę heh , Kasia jak widzi butlę to się drze jakby ją kto ze skóry obdzierał, nawet nie chce spróbować. Wczoraj po pokazaniu butli skończyła marudzić przy piersi i się wzięła za jedzenie ze strachu chyba :-( Próbowałam kolejnym mlekiem, tym razem NAN i nic, jak jej trochę wydusiłam na język to mnie opluła. I jak ja wrócę do pracy to na prawdę nie wiem :-(

Witam dziewczyny :-D w końcu mam internet, więc mogę zajrzeć na forum. Przyznam, że bez internetu jakoś tak smutno:sorry2: pozostawało mi jedynie pograć na kompie troche ostatnimi dniami. Niestety nie dam rady nadrobić, bo strasznie duża produkcja była na forum, ale postaram sie chociaż być bardziej na bieżąco :tak: a tu w konkursie prosimy z Nineczką o głosy: Galeria konkursowa

To BB dziś sfiksowalo:dry::dry:
Dziekuje za trzymanie kciuków, mąż jeszcze nie wrocił

Milka - super twój synek się prezentował:tak::tak:
eagle - powodzenia na szczepieniu, jak najmniej płaczu:tak::tak:
katarzynajanicka- Kasiu chyba Cie jeszcze nie było na forum jak mój mąż chorował, miał nowotwór:-:)-(, przechodził chemioterapię:-:)-( a teraz musi kontrolnie robić tomografię komputerową, żeby wykryć ewentualne przerzuty, które mam nadzieję się nigdy nie pojawia:no::no::-:)-(
hefi - ja tez wczoraj odpuściłam spacer, dzisiaj tez niezaciekawie, ale kurcze ile można w domu siedzieć:no:
athena - przysługuje Ci 22 tyg urlopu macierzyńskiego, 20 tyg plus 2 tyg o które musisz napisać wniosek
ewela - współczuje sytuacji z zębem, ja jutro idę na kanałowe:shocked2: i też pójdzie z 400 zl:angry::angry:
avena - ja też muszę pobrać mocz, jutro zamierzam, coś czuje, że będzie ciężko
mi_mi - krew będzie pobierana dopiero w tym tyg, bo wcześniej mała miała katar, a że przy okazji ma mieć robione inne badania, to lekarz powiedział, żebyśmy przyszli dopiero jak jej przejdzie, z tego co wiem, to tak na wychowawczym jest się ubezpieczonym
kalwa - no, ceny masakryczne u mnie złożyło się tak, ze mama kupiła mi wcześniej taki biały komplecik i go założyłam, bo stwierdziłam, ze na jeden raz to bez sensu coś kupować, kupiłam tylko płaszczyk bo był przeceniony za 35 zl:-D
emalia- gratuluje wygranej!!
Magda M - ślicznie wyglądacie:-):tak:

Ostatnia edycja:
Witam i ja po weekendzie.:tak: Wystawa zaliczona. Moja pięknośc wygrała w grupie jako -Najlepsze szczenię:-D No i teraz będziemy walczyc o Championa :-) Jasiek cała impreze przespał> dopiero jak wychodziliśmy to się obudził na cyca.

Gosia- Trzymam kciuki za męża. Będzie dobrze,nie denerwuj się kochana:tak:
Anecznik- za ciebie też trzymam!!!

Przepraszam ,że nie odpisuje ale muszę nadrobic zaległości. Doczytałam tylko ,że Kasia ma problem z karmieniem. Powie Ci tylko ,że ja tak miała z moją córka. Jak dostała raz tak się skonczyło karmienie cycem. Tak więc musisz wytrwac.. Ja miałam kryzys przy Jaśku, też się darł na cycka i samą herbatkę chciał ale byłam uparta i udało się. Znowu miałam mały nawał pokarmu, bo często przystawiałam i dużo piłam. A co do tej wagi to się nie przejmuj. Jak by był głodny to na pewno by cię o tym poinformował. Widocznie taka jego uroda, że jest szczupły. Mój też do grubasów się nie zalicza ale mieści się w normie ;-)

Lece poczytac co u Was, bo co tu robic taką pogodę. Miłego dzionka.:-)

Hefi- gratuluje zakupu autka- też mam mondeo:-D

reklama
Do góry