agast - super, że się odezwałaś;-) może z czasem jeszcze polubi jedzonko, rozumiem, że Hania tez nie chciała? a ząbki niech najszybciej Jagódce wyjdą! A powiedz mi w A6W w tym przedostatnim ćwiczeniu rowerku ile robisz powtórzeń? Ja jestem po 21 dniu i do tej pory robiłam tylko 5 dzisiaj zaczęłam dopiero 15 robić. Miłego wieczoru w kinie
Klementinka - nieźle z tym pociągiem, u nas można pomarzyć ze wjedzie na inny peron z takiego powodu; no i oby jutrzejsza podroż minęła w sekundę
Nadika - wszystkiego najlepszego dla synka!
ewela i Perfecta - jak tam bioderka?
avena - ja mam dokładnie to samo z Maja, na macie ciągle fika na brzuszek a potem skwierczy bo sama się nie umie przewrócić na plecki to mama przewraca a ta za chwile znowu na brzuszek

i taka zabawa:-)
kasiajanicka- mam nadzieje, ze dól przeszedł, spójrz na uśmiech Filipka i powinno przejść!
Asnecja - sto lat dla synka!
Lena - super, kaska się na pewno przyda!
magdziak- Maja większość czasu spędza na macie i nie płacze na niej, jak jest za długo i zaczyna marudzić to ją z niej zabieram
zdec - ja robiłam Mai morfologie, i z tych trzech wskaźników które podałaś czerwone krwinki były poniżej normy (3,62 T/L) i hematokryt na dolnej granicy (32,1%), hemoglobina w normie (11,1 g/dl)