reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
witajcie,

noc taka sobie:/ obudziła się już o 1:30 :szok: zjadła i poszła spać, ale po godzinie już się obudziła i tak wojazyla od 2:30 do 3:30 a matka wisiała tak nad tym łóżeczkiem:confused2: , na szczęście jak już o tej 3:30 usnęła to potem wstała standardowo o 6, ale kochany maż mimo, ze był mój dyżur ją nakarmił i przebrał, bo jak to stwierdził i tak już musiał wstać, kochany:-D

Perfecta - ja tez mam gryka-kokos materac, ale on już obszyty i na nim jest prześcieradło, wiec u nas nic nie gniecie

izia_tcz
- super chlopcy:-D

emalia
- śliczny żółwik:tak:

Miejsce na podium zaklepane, więc mogę coś napisać- chyba pierwszy raz jestem pierwsza:-D
Nocka taka sobie. Jasiek poszedł spac o 20-ej a 23-ej już coś się kręcił ale jakoś przespał do 2:30. Wzięłam go do siebie nakarmiłam i potem jeszcze raz go przerzuciłam na drgą stronę ( drugi cyc). Pobudka na dobre 7:30 bo przecież musi pożegnać siostre zanim ta wyjdzie do szkoły:-)
Teraz bawi się w huśtawce a mamuśka klepie na BB. Miłego dzionka wszystkim życzę

Samych słonecznych dni i dużo zdrówka od ciotki z BB i Jasia dla dzisiejszych Jubilatów TOMASZKA I FILIPKA.:-):-D:-):-D

mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam

Ja chyba nigdy pierwsza nie będę:-D

Ja całą noc przespałam bo mąż wstawał do małego a ja uciekłam do innego pokoju:-D a i tak całą noc dzisiaj ja będę wstawać bo G ma służbę.
Zupkę gotuję.Starsze dzieciątko je kanapki a młodsze śpi;-)
Idę Was poczytać co tam i jak tam;-)

mój mąż wpadł na pomysł- założy sobie konto na bb OMG
:-D:-D:-D:-D:-D super jeszcze faceta tu nie miałyśmy:-D:-D:-D:-D

Zdec widzę że nasze dzieci tak samo się przekręciły i w tym samym czasie:-) Super!:tak::tak::-)

Perfecta my też mamy kokos-gryka i jestem zaskoczona tym co napisałaś:eek::eek::eek:
My mamy tylko prześcieradełko na tym materacu(materac+poszewka na niego) i nigdy tego nie było....
zresztą że starszym też problemów nie było:no:

kurcze coś jeszcze miałam pisać i zapomniałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Aaaaa WSZYSTKIE DZIECIACZKI CUDNE SĄ!!!!

Witam i ja.Nocka super jak mały zasnął o 19;30 tak obudził się o 6;30 bo przecierz z bratem jeszcze trzeba pogadać zanim wyjdzie do szkoły no i pewnie uzgodnili ze ma mamie trochę poprzeszkadzać bo zawsze jakąś drzemkę sobie z rana jeszcze walnął a tu się nie zanosi

Izia a jak to jest mieć dwójkę dzieci z taką różnicą wieku???Przepraszam ze takie pytanie Ci zadaję ale zawsze się zastanawiałam czy nie ma jakieś bariery itd.

reklama
Jaki spokój od rana :)

emalia - fajna minka Jaśka :) Jeszcze takiej nie widzialam :)
Lencja - ciesze się, że już jest lepiej

Ja jestem słoiczkowa, ale jak bylam na szczepieniu to pediatra powiedziala, ze "tylko gotowanie wlasne jest dobre" i jak powiedzialam, ze nie specjalnie umiem, ze moze w przyszłości poczytam w necie, to ona "wode pani na herbate umie ugotować? to do tego ziemniak, marchewka i pietruszka i zmiksować". Wkurzaja mnie takie teksty...

Dzisiaj w koncu piątek - nie mogę sie doczekać, aż mąż przyjedzie z pracy :) W sobote jedziemy do mojej mamy, w niedziele na basen, a w wolny poniedziałek nie wiem jeszcze co :)

Miłego dnia :)

Do góry