Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Podślę GołębiemWitam wszystkich. U nas nudy jak zwykle, nocka jak co dzien karmienie o 24, 2 i 4, teraz niunia śpi uff nareszcie moge chwilkę odpocząć, dziś jest wyjątkowo marudna ale za to ok 9 pospała mi 1,5h co sie baaardzo rzadko zdarza.
My na dzis w planach mamy tylko spacerek no i oczywiscie obowiazki w domu. Czy u was tez tak jest ze ile byscie nie sprzątały to zawsze jest cos do zrobienia w domu? u mnie to mozna byc ciagle cos robic. ahhh dobra ide się ogarnąc poki Klara śpi i zjeść jakieś sniadanko.
emalia- zdjęcia super
anecznik-moja Klara tez się jeszcze nie przekręca
wszystkiego najlepszego dla dzieciaczków które kończą 4 i 5 miesięcy
edit
LENAAAAA zlituj się , ja jestem taka głodna a nie mam takich pyszności w domu!!!!
Jak wrócę to postaram się trochę nadrobić
;-)
;-)

A więc ostatnio dostałam skierowanie do neurologa dla Damisia, no i oczywiście nie ma miejsc do końca roku!!! A że ja się denerwuję to zapisałam go prywatnie... i chcieli mnie od razu przyjąć... banda złodziei!!! Idziemy za tydzień, kosztuję jedna wizyta 70zł... ale czy skończy się na jednej wizycie? Pediatra kazała zrobić USG główki, a tam USG nie robią więc będzie kolejne skierowanie, kolejna opłata i czekanie Bóg wie ile... polska służba zdrowia...grrrrrrrrrrrrrrr!!!
Jeszcze jedno pytanko. Mój mały często się mleczkiem, czy wodą, krztusi przy jedzeniu, czy to normalne???
a na usg czekam juz od sierpnia (jedno robione bylo w szpitalu, a teraz kontrola), ostatnio na wizycie u neorologa dowiedzialam sie, ze kolejka na usg sie szybciej ruszyla, wiec poszlam sie zapytac w rejestracji, co z moim usg. Panie byly bardzo zbulwersowane, ze sie dopytuje, skoro jestem na liscie i w grudniu mialy do mnie dzwonic i mnie umawiac. I z wielka laska zapisaly mnie na koniec listopada 

Odsuwa sie i potem ma cala buzie w mleku, raz sie bardzo zdziwila, jak jej mleko do oka prysnelo 
Bylismy u okulisty i dostałam skierowanie na przetykanie kanalików w Krakowie, ale dała mi jeszcze kolejny (trzeci juz) antybiotyk CHIBROXIN (na moja prośbe po waszych sugestiach;-)i powiedziała że raczej go nie przepisuje bo jest on jeden z droższych) i jakąś maść no i mam masować, powiedziała że jak po tym nioe przejdzie to już koniec, trzeba przetykać. Ale uspokoiła mnie że to zabieg bardzo szybciutki i nieinwazyjny ale wiadomo, dziecko chwile się pomęczy.

Ojej, a masz mozliwosc, zeby byc w Niemczech z dzieckiem? Wspolczuje, nie wyobrazam sobie, zebym musiala gdzies wyjezdzac terazniestety jestem zalamana - nim dowiedzialam sie ze jestem w ciazy podpisalam umowe na prace w niemczech naszczescie bedac w ciazy nie musialam wyjezdzac (odroczyli na jakis czas wyjazd)az tu nagle dzis tel ze musze wywiazac sie z umowy bo inaczej kare zaplace i niestety nie stac nas na ta kare a tym samym czeka mnie wyjazd do niemiec 1 lub 8 listopada co prawda jest 2 tyg tam 2 w domu ale ja nie wiem jak ja to wytrzymam bez mojego ksiecia chodze i placze z nerwow mnie zoladek boli((

mój mąż wpadł na pomysł- założy sobie konto na bb OMG

DobreJa ćwicze online, czasem zerkam sobie na opis ćwiczeń i myślę - zacząć czy nie zacząć- może jakieś efekty będą

Mi tez Emilka ostatnio 800g przybrala i ze szczepieniem nie bylo problemow i dowiedzialam sie, ze ladnie przybieraJagody mi nie zaszczepili bo za malo przybrala wg pani dr przez 6tyg. Przybrala 800g a "powinna"ok. 1kg. Wazy teraz 7kg wiec nie jakos malo..Dostałysmy skierowanie na badanie moczu, udalo sie zlapac, wyniki dobreDzis poszlam znowu zeby zaszczepic a tu "Przychodnia dla dzieci zdrowych w dniu dzisiejszym nieczynna" wrrr

Ja mam bez miski i blendera. Rzadko korzystam, ale do robienia nalesnikow sie sprawdzaDziewczyny ma któraś z Was ten mikser??
Mikser ZELMER Robi 381.61 expresive ** 8 CZĘŚCI (1280490655) - Aukcje internetowe Allegro

Mam nadzieje, ze cos wskorasz, zeby takie wypadki sie nie powtarzaly. Az strach pomyslec, ze na balkonie moglo byc dzieckonapisałam juz do nadzoru budowlanego i do Uwagii...teraz biegne na policje...

Uciekam bo maz idzie dopiero na 3 do pracy i robi straszny balagankawy nie moze znalezc
Moj P. tez nigdy nic nie moze znalezc :-) Od razu wychodzi, kto w domu porzadki robi...Mi wlosy tez garsciami wychodza :-(Emilka ma inna ulubiona zabawe: po karmianiu lapie mnie za usta i ciagnie z calych sil za dolna wargea ja czekam na osobistego fryzjera:-)trzeba pociąć włosy, może to je wzmocni - bo wypadają garściami. A jak jestem już przy temacie wloso - czy wasze dzieci tez tak lubią za nie ciągnąć?Oskara to ulubiona zabawa:-)a potrafi tak mocno złapać ze mam problem z otworzeniem rączki i wyciągnęciem ich.
chyba chce, zebym miala "murzynska warge" 
My jeszcze sloiczkow nie wprowadzamy, ale juz 4 stoja w lodowce i czekaja na wprowadzenie do dietyprzynajmniej wiemy że produkty są sprawdzane pod względem norm obowiązujacych dla produkcji produktów dla dzieci , że uprawy warzyw , które sa zawarte w słoikach sa pod ścisłym nadzorem i nie ma mowy o pestycydach , modyfikowaniu itp. Padły tam 2 zdania bardzo wazne. Mianowicie że gotowanie dla niemowlat to jest ponad godzina stania przy garach dla 100gram pokarmu a ten czas lepiej zagospodarowac na zabawę z dzieckiem bo stojąc przy garach ktos inny musi się zająć naszym skarbem , a po drugie to właśnie często nie znamy pochodzenia warzyw z których chcemy gotowac naszemu dziecku.
co do interesu to powolutku się chyba zaczne wycofywać z nieruchomości , bo nie jest tak kolorowo jak kiedyś a i czasu u mnie nie za dużo
Mam kilka pomysłów na interes stacjonarny w zasadzie. Mamy budynek gospodarczy na tyłach domu 200m2 więc musimy go wykorzystać w końcu. Prawdopodobnie będzie to hurtownia bielizny głównie gorsetów w rozmiarach od 44 do 52/54 ale to jeszcze wszystko w planach bo waham się nad innymi rzeczami. Muszę przeanalizowac wszystkie za i przeciw , zrobić rozeznanie rynkowe i dopiero wtedy bedę się "chwalić" na czym stanęło
.... no własnie nie wiem, człowiek czyta czyta i tak wyczytałam że jest najlepszy kokos-gryka... Mi to tak wygląda jakby ten kokos był za "ostry" w sensie że twardo i ma nierówności i pewnie sie główka ociera...

Tylko na spacerach jest spokojna i albo spi, albo wcina smoczek i sie rozglada na boki. Za to noce teraz sa lepsze.