reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

A moja córa mnie dziś zadziwia...Leży na macie...Ja ją kładę na plecki a ona myk...na brzuszek, ja ja znów na plecki a ona myk na brzuszek i tak w kółko :-D:-D:-D:-D...Boziu jaka to radość dla matki....Do tej pory udawało się jej to raz dziennie...czasem rzadziej ale od dziś....ciągle z plecków na brzuszek....Zuch dziewczynka....Kocham ją nad życie!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Najlepszego dla dzisiejszych solenizantów
Igusi, Kornelci
Ignasia i Łukaszka
Rośnijcie zdrowo Kochane dzieciaczki
i dajcie mnóstwo radości Waszym bliskim

reklama
My już wróciliśmy od chrzestnego oczywiście był płacz:-( wasze dzieci tez tak reagują?

Ania - gratuluje zabka:tak:

koriander, klementinka - fajna u was tradycja

koriander - cóż za pyszności, ja upiekłam dziś marchewkowe cale u chrzestnego poszło

Sto lat dla dzisiejszych solenizantów Łukaszka, Kornelci, Ignasia i Igusi

avena - śliczne zaproszenia, super pomysł ze zdjęciem:-)

Agi - moja zaczęła te ciągle przewrotki jakiś miesiąc temu i tak się bawi z mamusia:-D:-D

rozeznałam przyczyne strajku głodowego: na imię jej prawa dolna jedynka!!! kolejny ząbek w drodze :D albo może zamiast ;) powinnam ;( bo widzę już to marudzenie w kolejnych dniach........ z tydzien pewnie potrwa jak przy poprzedniej
bardzo mocno Fifi dzis ulewa, do tego mało je, na siłę daję mu herbatkę, ale mało chętny do picia i ciągle te bobki puszcza..... myślicie, że to wszystko przez zęba?

avena bardzo ładne zaproszenia, zresztą nie mogłyby być brzydkie, skoro na nich taka śliczna modelka jest:tak:Sto latek dla Iguni, niech zawsze będzie pogodnym dzieckiem i oczkiem w głowie rodziców:-)
Najlepsze życzonka również dla Kornelci, Łukaszka i Ignasia :-)

Jaka tu dziś świąteczna cisza:-) Wymarzłam dziś trochę na spacerku- 2,5h chodziłam z wózkiem, w końcu głodna i zmarznięta postanowiłam wrócić do domu. I się zdziwiłam, bo zawsze jak tylko do klatki wchodzę, mała robi pobudkę, a dziś weszłam do klatki, przypięłam wózek, postałam chwilkę przy kaloryferze dla rozgrzewki, a Emilka śpi! I cóż mogłam zrobić? Odpięłam wózek i ponownie wyszłam na dwór...:-)
A teraz walczę ze sobą, żeby nie zjeść całej paczki paluszków, bo do wieczornego seansu filmowego zabraknie przekąski;-)

gosiu moja tez ryczy generalnie na widok obcych w domu, na dworze juz troche mniej. czasami jak ma wysmienity humor to nie placze:-) to taki okres, jak maluszki zrobia sie bardziej samodzielne to ten strach przed obcymi pewnie im troche przejdzie

reklama
Do góry