reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
a ja myślałam że sobie coś popiszę ale mój znów dopadł do lapka jak tylko ja od niego wstałam ech...
zrobiłby coś a ni mi przeszkadzał

my mamy taki leżaczek ale z serii cudowna planeta i one są do 18 kg

witam się,

to była chyba najgorsza noc od urodzenia Mai, wstawałam 5 razy:baffled::baffled: dobrze, ze sobota i maż w domu ,to może trochę odpocznę

emalia
- pochwal się jakim teraz bóstwem jesteś:-D:-D

izia - ja tez miałam jechać do Auchan wczoraj, ale jak zobaczyliśmy korek na bielanach to zawróciliśmy i dobrze zrobiliśmy:tak:

agi - super te zajęcia:-)

ita - pewnie, ze pamiętamy:tak: fajnie, ze chrzciny się udały, pisz częściej:tak:

Perfecta - widzę, ze zakupy udane:-), pochwal się;-)

Ita fajnie ze sie odezwalas
ja tego tez nie rozumie ze w UK wszystko tansze niz u nas, dzieciece ciuchy grosze kosztuja a to przeciez w PL nizsze pensje
juz kiedys smialam sie ze Polska to kraj dla bogatych;-)
z tym fitnesem super sprawa, u nas jest taka siec dla kobiet i tam bez problemu mozna dzieci brac ze soba, zostawia sie je w takim pokoiku a samemu idzie sie pocic
niestety za ten fitnes ostatnio placilam dwa lata abonament a bylam tylko kilka razy, wiec na razie dam sobie spokoj

Izia zapomnialam Ci wczoraj napisac ale dla mnie tort super, masz talent kobieto i fantazje
ja ewentualnie sernik lub babke zakrece, za torty sie w ogole nie biore

Kasiulka lezaczek fajniutki i jak widac Hani sie podoba
nie wiem co bym bez lezaczka zrobila, to po prostu najpotrzebniejszy jak dotad przedmiot

eagle jak moj malz w domu to tez skrzeczy ze ledwie sniadanie zjem to juz na neta wchodze, a ja po prostu musze wszystko posprawdzac, konta, maila, BB, FB hehe

a to sorki dziewczyn te co oglądałam były do 9 kg takich nie widziałam ale za to kupiliśmy małemu stoliczek edukacyjny nie jest to fisher price ale też super no i cena jeszcze lepsza 68złociszy

mój już komentuje ze od rana na kompie siedzę ale co tam
lektura do kawki musi być:-D
Znam te komentarze...:-)
Kasiulka_1980 Widzę, że Hani spodobał się leżaczek:tak: A u nas stary leżaczek już jest mniej interesujący od podłogi ;-), więc może też trzeba się nad czymś nowym zastanowić :biggrin2:
Zobacz załącznik 300066
izia_tcz Tort rewelacja :biggrin2:
Ja do Auchan czy Fashion House w ogóle się nie wybieram z obawy o korki, chociaż daleko nie mam:wściekła/y: Tesco mam pod nosem, a jak jestem u rodziców, to niedaleko Real i Leclerc, także mam gdzie robić większe zakupy, choć nie powiem, żebym chętnie je robiła- zawsze wracam spocona, zmęczona i z pustym portfelem, a w siatkach dużo więcej niż planowałam:tak:

Jest piękna pogoda, słoneczko świeci, a ja nie wiem, czy dam radę wyjść :confused: P. w Elblągu, a wózek w piwnicy, której nie umiem otwierać:wściekła/y: Dziwną kłódkę mamy, której ostatnio nie potrafiłam otworzyć.:wściekła/y: Dziś znowu podejmę walkę, ale z dzieckiem na ręku moje szanse na powodzenie maleją...

reklama
Do góry