Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Jak wróciłam 0 23 od fryzjera, to Jasiek zaraz się obudził, co mu się nigdy nie zdarzało. Dostałam cyca i z powrotem do łóżeczka.No i 0 3;30 się zaczęło- darcie, nerwy, machanie rękoma i kopanie nogami.
Nie mogłam go uspokoic i tak do 6 rano z 10 minutowymi przerwami na drzemkę. Nie wiem co mu było. Wydawał mi się ciepły , więc dałam mu Panadol ( jak coś bolało , to chyba w końcu podziałał). Spaliśmy do 10;30.
I w sumie nie wiem o co chodzi. Teraz dziecko si bawi zadowolone i tylko Tatatatat, bo tata do pracy poszedł ( biedny niewyspany) 

)
I tak nie wyglądam za dobrze, bo jak matka może wyglądac o 24 w nocy

I mój mały Prisons Witam. U nas nocka tragediaJak wróciłam 0 23 od fryzjera, to Jasiek zaraz się obudził, co mu się nigdy nie zdarzało. Dostałam cyca i z powrotem do łóżeczka.No i 0 3;30 się zaczęło- darcie, nerwy, machanie rękoma i kopanie nogami.
Nie mogłam go uspokoic i tak do 6 rano z 10 minutowymi przerwami na drzemkę. Nie wiem co mu było. Wydawał mi się ciepły , więc dałam mu Panadol ( jak coś bolało , to chyba w końcu podziałał). Spaliśmy do 10;30.
I w sumie nie wiem o co chodzi. Teraz dziecko si bawi zadowolone i tylko Tatatatat, bo tata do pracy poszedł ( biedny niewyspany)
A co do fryzjera, to zafarbowałam i znowu mam grzywkę- ostatni raz byłam u fryzjera przed ślubem w kwietniuI tak nie wyglądam za dobrze, bo jak matka może wyglądac o 24 w nocy
Zobacz załącznik 300072Zobacz załącznik 300073 I mój mały Prisons( nie wiem czy tak się piszę
![]()

a twój synuś widać zadowolony za kratami
u ciebie nocka tez nie za bardzo

A tak to nic nowego;-) NArazie z ząbkami spokój-dziwne ale nie marudzi nic Alanek;-) Teraz sobie smacznie śpi

Że dziecko bardzo dużo śliny produkuje i nie daje rady połykać czy jakoś tak
Nawet bym na to nie wpadła

a patrzyłam na allegro ile kosztuje taka to jedna była i 120zł kosztuje!!!!!!
Ehhhh Dobrze że jest druga więc tragedii nie ma i piec mogę
Ale jak by to Grzesiek zbił to chyba musiałby ją sklejać!!!A rozwaliła się na całą kuchnię w drobny maczek

A ja tylko patelnię chciałam schować do piekarnika i leciutko uderzyłam

Ja też byłam przekonana że leżaczki są do 9no to zrobione jestem właścicielką takiego leżaczka dzięki dziewczyny bo ja zrezygnowałabym bo myślałam że tylko do 9 kg są
koniczynka to wy z anik chyba sąsiadki jesteście bo anik też najbliżej ma do tesco
a to mój zakupFISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK 3 W 1 (1313997068) - Aukcje internetowe Allegro

Fajniutka;-) a nie spadła??;-)Mi sie otwiera, ale jeszcze raz wstawie :-)
Zobacz załącznik 300069
Ślicznie

Fajny,a Hania wygląda na taką dużą

A tam nie wyszedł-mi się bardzo podoba

Mogę i ja kiedyś złożyć zamówienie???Najlepiej na straż albo czołg

Dziękujęiiwka Zdrówka dla chłopaków!!!!!!!!!!!!

Więc nie pomogę:-(

pewnie tez ci ciagle fika na brzuszek i nie chce nigdzie siedziec?
, a to dlatego że nie można się na nich na brzuch odwrócić, Iga poleży minutę i wygina się jak paragraf żeby tylko nie być na plecach i oczywiście jest ryk, troszkę lepiej na huśtawce bo wiadomo rusza się i gra muzyczka ale też nie ma szału. Przymierzam się do wystawienia obu na allegro, ale narazie używam do karmienia.