Właśnie wróciłam od mamy:-)
Gosiagro - Ty to masz dobrze z tymi nocami, u mnie 5 razy to prawie co noc:-(
emalia - super fryzurka:-)
iwka - świetnie że Alanek zdrowieje;-) Żeby stłuc szybę w piekarniku to pierwszy raz słyszę:-) Zdolniach z Ciebie

ewelinka - super że zakupy zabawkowe udane:-)
koniczynka - zdolna Twoja Emilka, żeby się tak wyślizgnąć, chyba musisz już ją przypinać:-)
Perfecta - hahahaha. Polewkowe zdjęcie:-)
koriander - u nas w H&M widziałam tą różową, ale jasno różową. Nawet było jej sporo
Mi też ta szara się średnio podoba. A ta jasno różowa kosztuje najmniej 39,9
Rzeczywiście z tymi czapkami białymi z kokardką to coś jest, sporo dziewuszek je ma

ewelinka - super te sukieneczki
Jak napisałam powyżej też nad nią rozważam, tylko na razie trochę się spłukałam:-( A jutro wizyta w lumpku:-):-)
Śmieszna Hanulka - Kasiulka_1980
Taka śmieszka mała:-)
kajdusia - gratuluję ząbka u Małgosi:-)
Agi78 - super zakupki:-)Szczególnie ten komplet z MM:-)
iiwka - ja paznokcie obcinam najczęściej po kąpieli. Niestety nie mogę jak mała śpi, bo ma strasznie czujny sen i i tak nic by z tego nie wyszło:-) A obcinam nożyczkami Chicco, są super:-)
anecznik - ja zawsze małą przebieram do spania, żeby po kąpieli włożyć ją w przyjemnie czystego pajacyka:-) No i tak codziennie (dlatego u mnie min pralka chodzi 2-3 razy dziennie;-)) Rano zamieniam go najczęściej na bodziaka i rajtki:-)
zyraffka - jeżeli chodzi o zakupki ciuszkowe dla chłopców, to w H&M też są śliczne rzeczy:-) Byłam ostatnio ze znajomą ona ma chłopca i oglądała takie koszule, z krawatem i sweterkiem a do tego spodnie:-) Super to wyglądało, tylko niestety dość drogie, bo całość wychodziła jakoś 120zł
ewela - współczuję takich zakupów, u nas też się czasem zdarzają takie "jazdy" na zakupach, ale zazwyczaj po opuszczeniu sklepu mała się uspokaja;-)
katarzynajanicki - śliczny Filipek:-) Ale już duży chłopak, że tak siedzi.
A właśnie co do siedzenia, pytanie? Bo zaczęłam moją trzymać na kolanach na bardziej siedząco, a teraz mała spryciula nie chce już na półleżąco... Czy to dobrze dla jej kręgosłupa żeby już "siedziała"?:-(
Agi78 - nie sądzę żebyś mogła mieć do siebie żal że kupiłam sobie koszulę, a nie dziecku.... przecież Polci kupujesz prawie codziennie coś:-) A Tobie też się coś należy od życia:-)
lena, emalia - zagłosowane:-)
Mam nadzieję że nikogo nie pominęłam, jeśli tak to przepraszam;-)
Dzisiaj rzeczywiście piękna pogoda, nawet na spacer wybraliśmy się z teściową
Co w sumie zdarzyło się po raz pierwszy
Szkoda tylko że w lasach błoto straszne było:-)
Gosiagro - Ty to masz dobrze z tymi nocami, u mnie 5 razy to prawie co noc:-(
emalia - super fryzurka:-)
iwka - świetnie że Alanek zdrowieje;-) Żeby stłuc szybę w piekarniku to pierwszy raz słyszę:-) Zdolniach z Ciebie

ewelinka - super że zakupy zabawkowe udane:-)
koniczynka - zdolna Twoja Emilka, żeby się tak wyślizgnąć, chyba musisz już ją przypinać:-)
Perfecta - hahahaha. Polewkowe zdjęcie:-)
koriander - u nas w H&M widziałam tą różową, ale jasno różową. Nawet było jej sporo

ewelinka - super te sukieneczki
Śmieszna Hanulka - Kasiulka_1980
kajdusia - gratuluję ząbka u Małgosi:-)
Agi78 - super zakupki:-)Szczególnie ten komplet z MM:-)
iiwka - ja paznokcie obcinam najczęściej po kąpieli. Niestety nie mogę jak mała śpi, bo ma strasznie czujny sen i i tak nic by z tego nie wyszło:-) A obcinam nożyczkami Chicco, są super:-)
anecznik - ja zawsze małą przebieram do spania, żeby po kąpieli włożyć ją w przyjemnie czystego pajacyka:-) No i tak codziennie (dlatego u mnie min pralka chodzi 2-3 razy dziennie;-)) Rano zamieniam go najczęściej na bodziaka i rajtki:-)
zyraffka - jeżeli chodzi o zakupki ciuszkowe dla chłopców, to w H&M też są śliczne rzeczy:-) Byłam ostatnio ze znajomą ona ma chłopca i oglądała takie koszule, z krawatem i sweterkiem a do tego spodnie:-) Super to wyglądało, tylko niestety dość drogie, bo całość wychodziła jakoś 120zł

ewela - współczuję takich zakupów, u nas też się czasem zdarzają takie "jazdy" na zakupach, ale zazwyczaj po opuszczeniu sklepu mała się uspokaja;-)
katarzynajanicki - śliczny Filipek:-) Ale już duży chłopak, że tak siedzi.
A właśnie co do siedzenia, pytanie? Bo zaczęłam moją trzymać na kolanach na bardziej siedząco, a teraz mała spryciula nie chce już na półleżąco... Czy to dobrze dla jej kręgosłupa żeby już "siedziała"?:-(
Agi78 - nie sądzę żebyś mogła mieć do siebie żal że kupiłam sobie koszulę, a nie dziecku.... przecież Polci kupujesz prawie codziennie coś:-) A Tobie też się coś należy od życia:-)
lena, emalia - zagłosowane:-)
Mam nadzieję że nikogo nie pominęłam, jeśli tak to przepraszam;-)
Dzisiaj rzeczywiście piękna pogoda, nawet na spacer wybraliśmy się z teściową