reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Właśnie wróciłam od mamy:-)

Gosiagro - Ty to masz dobrze z tymi nocami, u mnie 5 razy to prawie co noc:-(

emalia - super fryzurka:-)

iwka - świetnie że Alanek zdrowieje;-) Żeby stłuc szybę w piekarniku to pierwszy raz słyszę:-) Zdolniach z Ciebie:-D:-D

ewelinka - super że zakupy zabawkowe udane:-)

koniczynka - zdolna Twoja Emilka, żeby się tak wyślizgnąć, chyba musisz już ją przypinać:-)

Perfecta - hahahaha. Polewkowe zdjęcie:-)

koriander - u nas w H&M widziałam tą różową, ale jasno różową. Nawet było jej sporo;) Mi też ta szara się średnio podoba. A ta jasno różowa kosztuje najmniej 39,9:) Rzeczywiście z tymi czapkami białymi z kokardką to coś jest, sporo dziewuszek je ma:-D:-D

ewelinka - super te sukieneczki:) Jak napisałam powyżej też nad nią rozważam, tylko na razie trochę się spłukałam:-( A jutro wizyta w lumpku:-):-)

Śmieszna Hanulka - Kasiulka_1980:) Taka śmieszka mała:-)

kajdusia - gratuluję ząbka u Małgosi:-)

Agi78 - super zakupki:-)Szczególnie ten komplet z MM:-)

iiwka - ja paznokcie obcinam najczęściej po kąpieli. Niestety nie mogę jak mała śpi, bo ma strasznie czujny sen i i tak nic by z tego nie wyszło:-) A obcinam nożyczkami Chicco, są super:-)

anecznik - ja zawsze małą przebieram do spania, żeby po kąpieli włożyć ją w przyjemnie czystego pajacyka:-) No i tak codziennie (dlatego u mnie min pralka chodzi 2-3 razy dziennie;-)) Rano zamieniam go najczęściej na bodziaka i rajtki:-)

zyraffka - jeżeli chodzi o zakupki ciuszkowe dla chłopców, to w H&M też są śliczne rzeczy:-) Byłam ostatnio ze znajomą ona ma chłopca i oglądała takie koszule, z krawatem i sweterkiem a do tego spodnie:-) Super to wyglądało, tylko niestety dość drogie, bo całość wychodziła jakoś 120zł:crazy:

ewela - współczuję takich zakupów, u nas też się czasem zdarzają takie "jazdy" na zakupach, ale zazwyczaj po opuszczeniu sklepu mała się uspokaja;-)

katarzynajanicki - śliczny Filipek:-) Ale już duży chłopak, że tak siedzi.
A właśnie co do siedzenia, pytanie? Bo zaczęłam moją trzymać na kolanach na bardziej siedząco, a teraz mała spryciula nie chce już na półleżąco... Czy to dobrze dla jej kręgosłupa żeby już "siedziała"?:-(

Agi78 - nie sądzę żebyś mogła mieć do siebie żal że kupiłam sobie koszulę, a nie dziecku.... przecież Polci kupujesz prawie codziennie coś:-) A Tobie też się coś należy od życia:-)

lena, emalia - zagłosowane:-)
Mam nadzieję że nikogo nie pominęłam, jeśli tak to przepraszam;-)
Dzisiaj rzeczywiście piękna pogoda, nawet na spacer wybraliśmy się z teściową:szok: Co w sumie zdarzyło się po raz pierwszy:szok: Szkoda tylko że w lasach błoto straszne było:-)

reklama
iza_tcz chyba kiedyś pisałam że straciła w 12tc:( Serce dziecka przestało bić...
Dokładnie tydzień przed tym jak ja urodziłam:(

A właśnie co do siedzenia, pytanie? Bo zaczęłam moją trzymać na kolanach na bardziej siedząco, a teraz mała spryciula nie chce już na półleżąco... Czy to dobrze dla jej kręgosłupa żeby już "siedziała"?:-(

ja już bardzo często tak Maję sadzam, bo ciągle mi się dźwiga i nie chce na półleżąco być, zresztą się nie dziwię, ile można sufit oglądać:happy2:

Ja już się żegnam, ciekawe jaka noc będzie, ostatnio są kiepskie:-(, dziś mój dyżur, w dzień też marudzi, mam nadzieję, że to przez ząbki

reklama
Do góry