Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dobranoc już mówię i karmi, chipsy i film- moje i mężą piąte podejście, bo za każym razem zasypiamy, ze zmęczenia, bo film ciekawy)
U Filipa ostatnio po jedzeniu tak przelewa sie wbrzuchu,ze szok, tak głosno, wczesniej jak pił samo mleko to tego nie było,pojawiło sie mniej wiecej po wprowadzeniu pokarmow... mozliwe,czy to zbieg okolicznosci... U Waszych dzieci tez tak bulgocze??
Ja mam termometr na podczerwień do czoła i sprawdza się świetnie
Alez mam stresaNajchetniej zaoszczędziała bym mu tego kłucia
Co do termometrów - my mamy Canpolu, elektroniczny, ale nie był to najlepszy pomysł, bo Krzyś nie pozwala nim zmierzyć temperatury. Myślę teraz nad zakupem takiego "sekundowego", jak w klinikach, którym przez jedno pstryknięcie mierzy się dziecku temperaturę w uchu. Szczerze mówiąc nie sprawdzałam jeszcze ile to kosztuje...Czy któraś z Was miała do czynienia z tym "cudem"?
Gosiagro, tak ciągle myślę o Waszej wysypce. Mała ma to na całym ciałku?
Czy oprócz odstawienia produktów żywnościowych wracacie również do poprzedniego płynu do kąpieli? może warto by było.
"
Kasiu - oj jakbyś widziała Ignasia Dorotki to byś zmieniła zdanie) no chyba, że Ignaś to teraz dziecię szczecińskie a nie toruńskie
W każdym bądź razie rusza się za siebie i za naszą dwójkę
![]()

<mniam> :-)
tak mnie pierś wczoraj bolała, że myślałam, że mnie cholera trafi...do tego jeszcze mi głowa pękała z bólu, dziś jest minimalnie lepiej... Jak do jutra mi całkowicie nie przejdzie to chyba wyruszę do lekarza brrr....