konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Nie wiem, przy jakiej temperaturze nos przybiera kolor śliwki i traci się czucie w palcach mimo dwóch par rękawiczek, ale na dziesiejszym spacerze właśnie taka była
Ale za to piękne słoneczko świeciło, śnieg naokoło, więc spacer był bardzo przyjemny 
Moje dziecko dziś zrobiło bunt "spaniowy". Przez cały dzień zrobiła sobie tylko drzemkę na spacerze (łącznie może ok. 1h)
Mam nadzieję, że w nocy to nadrobi. Za to jeść to chciała co 2h
Ale się zdenerwowałam na P.

Stwierdziłam, że wykąpię małą wcześniej, bo marudna już była, ale P. okupował łazienkę. Postanowiłam, że jak tylko wyjdzie, to mu dam dziecko do kąpania. A on chyba stwierdził, że skoro małą się rano zajął (a ja do 10 pospałam
), to limit się wyczerpał i nie chciał jej wykąpać 

Sama się za to zabrałam, Emilka już śpi, a ja dalej jestem wściekła i niech lepiej P. trzyma dziś ręce z daleka ode mnie

Dzisiaj postanowiłam zacząć kompletować zdjęcia do kalendarzy. Ulepiłam ze śniegu z balkonu bałwanka (musiałam wodę dolewać, bo śnieg się nie chciał lepić). Krzywy i niezbyt urodziwy wyszedł, ale do styczniowego zdjęcia się przydał ;-)
zdec Byłam na usg na NFZ. U Emilki jest torbielka, właśnie ją byłam niedawno skontrolować, bo wykryto ją po porodzie. Ale to też nic strasznego i podobno ok.20% dorosłych może mieć coś takiego, nawet o tym nie wiedząc
Dużo, dużo szczęśliwych chwil dla Natalki, pięknych zabawek i zawsze chętnych do zabawy rodziców;-)

Lencja Cieszę się, że wyjazd udany. A pogoda niestety sprzyja przeziębieniom:-( W rodzinie są jacyś alergicy lub astmatycy? Może to tylko od infekcji są zajęte lekko oskrzela?
Kornelka pewnie jak już się zacznie obracać i siadać, to zaraz do raczkowania przejdzie jako pierwsza z czerwcowych dzieciaków
avena Od razu na głęboką wodę z tymi jazdami się zapuściłaś
perfecta Jasiek już bardzo duży się wydaje, kapcie ma rewelacyjne
lena Gaja oczarowana laptopem nawet nie zauważyła, że ktoś jej zdjęcia robi
Zagłosowane. Jak wyszło ciasto?
kasiulka Kubek ciekawie się odbił na monitorze
A Hania chyba chciałaby być jeszcze bliżej ekranu ;-)
katarzynajanicka Fifi trenuje pisanie na klawiaturze stopami?;-) Też mam zamiar kontrolować dostęp na kompa
Emilka nieprędko się doczeka własnego komputera, będę matką-heterą 
Hehe, zdaj jutro relacje z wielkiego święta

ewela Mały ma spojrzenie co najmniej nastolatka
kasiek dużo zdrówka i mało marudzenia
Śliczny jest Damianek i bardzo fajnie języczek wysuwa
eagle Ciekawa logopeda, mi by się taka w domu przydała, bo czasem to już miewam dość ciągłego zabawiania, jak Emilka ma jeden z marudnych dni
cobra Mi się podoba ten krokodyl na zabawki
Wszystkiego najlepszego Karolinko

Moje dziecko dziś zrobiło bunt "spaniowy". Przez cały dzień zrobiła sobie tylko drzemkę na spacerze (łącznie może ok. 1h)

Ale się zdenerwowałam na P.

Sama się za to zabrałam, Emilka już śpi, a ja dalej jestem wściekła i niech lepiej P. trzyma dziś ręce z daleka ode mnie

Dzisiaj postanowiłam zacząć kompletować zdjęcia do kalendarzy. Ulepiłam ze śniegu z balkonu bałwanka (musiałam wodę dolewać, bo śnieg się nie chciał lepić). Krzywy i niezbyt urodziwy wyszedł, ale do styczniowego zdjęcia się przydał ;-)
zdec Byłam na usg na NFZ. U Emilki jest torbielka, właśnie ją byłam niedawno skontrolować, bo wykryto ją po porodzie. Ale to też nic strasznego i podobno ok.20% dorosłych może mieć coś takiego, nawet o tym nie wiedząc

Dużo, dużo szczęśliwych chwil dla Natalki, pięknych zabawek i zawsze chętnych do zabawy rodziców;-)
Jakby mróz nie zelżał, to też sobie podaruję tę "przyjemność", ale pewnie na święta to już śniegu nie będzie i temperatura na plusie, więc wymówki mi zabraknieW tym roku mycie okien przed świętami to chyba mnie minie![]()

Lencja Cieszę się, że wyjazd udany. A pogoda niestety sprzyja przeziębieniom:-( W rodzinie są jacyś alergicy lub astmatycy? Może to tylko od infekcji są zajęte lekko oskrzela?
Kornelka pewnie jak już się zacznie obracać i siadać, to zaraz do raczkowania przejdzie jako pierwsza z czerwcowych dzieciaków

avena Od razu na głęboką wodę z tymi jazdami się zapuściłaś

perfecta Jasiek już bardzo duży się wydaje, kapcie ma rewelacyjne

lena Gaja oczarowana laptopem nawet nie zauważyła, że ktoś jej zdjęcia robi

kasiulka Kubek ciekawie się odbił na monitorze

katarzynajanicka Fifi trenuje pisanie na klawiaturze stopami?;-) Też mam zamiar kontrolować dostęp na kompa

Hehe, zdaj jutro relacje z wielkiego święta

ewela Mały ma spojrzenie co najmniej nastolatka

kasiek dużo zdrówka i mało marudzenia

eagle Ciekawa logopeda, mi by się taka w domu przydała, bo czasem to już miewam dość ciągłego zabawiania, jak Emilka ma jeden z marudnych dni

cobra Mi się podoba ten krokodyl na zabawki

Wszystkiego najlepszego Karolinko