reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

kurcze kajdusia oby to chol......o jak najszybciej od was poszło no i od wszystkich chorowitków od ewuś też
a mój Michał tak się rozregulował ze snem że po kąpieli zasnął na godzinkę a teraz dokazuje i ani myśli spać
a to on przy zabawkach gwiazdkowych nowy folder(2) 001.jpgnowy folder(2) 002.jpg

reklama
Kajdusia, Ewuś- tak mi smutno, tulam Was mocno. Jak serce boli jak dzieci chorują. Trzymam kciuki za szybką poprawę i zdrówka dla Piotrusia i Kubusia :(

Zdec- kurcze, to nie fajnie z tym jedzeniem. Może jakiś foszek zębowy? Gratuluję pierwszego słówka :)

Mój też od wczoraj wysypany, nie wiem czy to nie od zębów, bo jeszcze dzisiaj luźniejsza kupka była i te węzły lekko powiększone ( pisałam o tym we wcześniejszym poście i mam nadzieję ,że w końcu doczytacie :) Ach mam nadzieję ,że nie zachoruje mi na jakieś świństwo. Mnie też od kilku dni boli w prawej pachwinie, chyba mnie przewiało. Wrrrr... jak ja niecierpie zimy!!!

edit; Izia- widac ,że Michaś zadowolony z prezentów,. A jak ładnie siedzi :)

Ostatnia edycja:
Kajdusia, Ewuś- tak mi smutno, tulam Was mocno. Jak serce boli jak dzieci chorują. Trzymam kciuki za szybką poprawę i zdrówka dla Piotrusia i Kubusia :(

Zdec- kurcze, to nie fajnie z tym jedzeniem. Może jakiś foszek zębowy? Gratuluję pierwszego słówka :)

Mój też od wczoraj wysypany, nie wiem czy to nie od zębów, bo jeszcze dzisiaj luźniejsza kupka była i te węzły lekko powiększone ( pisałam o tym we wcześniejszym poście i mam nadzieję ,że w końcu doczytacie :) Ach mam nadzieję ,że nie zachoruje mi na jakieś świństwo. Mnie też od kilku dni boli w prawej pachwinie, chyba mnie przewiało. Wrrrr... jak ja niecierpie zimy!!!

Kajdusia & Ewuś - podwójnego zdrówka Wam życzę i sił!

Zdec - :) no to pięknie, jak Wam się tak mała rozgada, to ani się obejrzysz, a będzie całymi zdaniami zasuwać:)

emalia z tym węzłem może być od zębów ale też jakieś przeziębienie może być to też mogą być powiększone
zdec gratuluję pierwszego słówka:-D

iza Michaś rzeczywiście super siedzi i widać że zadowolony z prezentów:)

emalia - kurcze pod pachami jak boli to nie za ciekawie, może jakieś nie daj boże zapalenie węzłów chłonnych:( Trzymaj się bidulko, oby na dzieciaki nic nie przeszło:(

Ktoś tu kiedyś pisał o karmieniu dziecka na śpiocha, jak to wygląda? Normalnie jak śpi włożyć mu butelkę i podnieść lekko główkę?

Kurcze ja próbowałam, nic sobie do buzi oprócz smoczka nie da wcisnąć:(
No i kurcze nie wiem co robić, chyba poczekam aż w końcu głód poczuje, jeszcze nigdy tak długo nic nie jadła, to już ponad 6h:((((

zdec - na śpiocha karmisz bez podnoszenia główki, jak podasz butelkę to powinna zassać i zjadać. A jakie fajne pierwsze słówko :)
Kajdusia, Ewuś - bądźcie silne!
Izia - Michaś wygląda na zadowolonego :)
katarzynaj - jaki fajny Filuś z legendarną zabaweczką :) A teściowa też dziś u Was była?
kpi, ewela - super, że jesteście zadowolone z chrzcin!

My dziś mieliśmy dom pełen gości, a wcale się tak nie zapowiadało... Co jedni odchodzili to ktoś inny przychodził, fajnie tak :) Nelunia spokojna, grzeczniutka, zachwycona zabawkami. Ja już dziś bez mlecznych rarytasów :( wczoraj jednak trochę pojadłam sobie :) a wieczorem z W. całe wino wypiliśmy, on trochę a ja całą resztę :)

W. od kilku dni się coś źle czuje, a dziś jest kiepsko boli go głowa bardzo bardzo i kuje w okolicach serca, martwię się o niego.. Już go chciałam na pogotowie wysyłać ale się nie zgodził, póki co poszedł do mojej mamy zmierzyć ciśnienie. Martwię się o niego.............. :(

kajdusia, ewus- obyście szybko się tego chorobska pozbyli!!! Duzo pozytywnych fluidow śle!

zdec
- jak Jagodzie wychodziły gorne jedynki to nie chciala nic z butli pic i byla przez 2 dni na samych słoiczkach... Bo tak wogole to mamy juz 4 ząbale:)

reklama
Gratuluje ochrzczonym

Kajdusia ewus niech was opuszci ta jelitowa u nas ma bratanica meza bylismy razem w wigile mam nadzieje ze chlopaki niezalapia

Madziaja zdrowka dla Zuzi

Emalia po ktorej stronie te wezly ? Ercio kiedys mial ale chyba mu zszedl wsanie taki z tylu na dole za uchem Olaf od wiekow ma na karku ale ja sama jestem cala w wezlach jak raz wyjdzie to nie schodzi podobno taka uroda . Jak dociekalam skad ten u Olafa to znajoma lekarka powiedziala mi ze po lewej stronie czesto wychodza po szczepieniu na gruzlice i prawdopodobnie nie zwrocialam na to uwagi jak byl malusi

Zdec zdolniacha z Natalki a jaka kulturalna juz sie wita :)) Ercio udaje weza z rymowanki i robi sssssssss

Lencja ja ostatnio tez poszalalam z czekolada no i pojawil sie od razu sluz. A te chlopy takie nierozsadne boja sie lakarza czy jak

U nas postepy Ercia ida lawinowo dzis juz pelzal do tylu :) a leza unosil sie na raczkach i dzwigala w gore dupke chwile utrzymywal sie na czworakach ciekawe czy bedzie cwiczyl dalej. U nas to wogole jest juz tak ze na plecach nie polezy poloze go sekunda i na brzuchu lezenie na plecach tylko w czasie spania

Kolorowych snow

Do góry