reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Perfekta gratuluje zabka my tez mamy !!!

MagdaM wspolczuje tej ospy jak ja maly przechodzi ze starszym dzieckiem chyba latwiej niz z atakim maluszkiem

Ewa i Julcia to sie nazywa glos!!!

Naszym dzisiejszym solenizantom gratuluje !!!

Moja mama tak jak Olafkowi znalazla dzis zabka u Ercia nasza kropeczka sie przebila i zadzwieczala o lyzeczke !!!

Jutro znowu jazdy, trzymajcie kciuki bo bedzie autostrada 130km/h nie mozna wolniej juz sikam ze strachu :baffled:
ALe jestem zmeczona nie mam sily odpisywac tylko to co mi na ostatnich stronach zamajaczylo:

gosiagro
ogromnie gratuluje to bardzo duzo kg w 5 dni!! tak trzymaj :) Nie wiem czego ty sie wstydzisz na tym basenie ale juz niedlgo zaszalejesz w bikini :tak:
perfecta gratki za Jasinkowego zabka, a co z nosem?????

Majusiu gosigro:-D
Julciu hefi
Michalinko AndziS
Ninko kreatorki
Igusiu Paulki
razem z Lilcia skladamy wam najserdeczniejsze zyczenia i witamy w gronie 7-miesieczniakow! Rosnijcie zdrowo i niech kazdy kolejny dzien bedzie dla was prawdziwa przygoda a dla rodzicow radoscia!

Majusiu - Julciu - Michalinko - Ninko - Igusiu - najserdeczniejsze życzenia - dużo zdrówka i uśmiechów i pociechy z rodziców:)

A ja siedze z Vibroactionem na brzuchu i czekam jak minie te pół godz i spać bo po 5 pobudka. Jutro ostatnie szczepienie - przsunęło nam się o miesiąc - ale Oskar coś chrypi więc nie wiem czy jutro nam się udda zaszczepić.

Spokojnych nocek i kolorowych snów!

Jestem!!!
Lena- to Ci sie horrory śnią. He he. Dobre z tym paznokciem.

Temat sadzania czy stawiania zostawie bez komentarza. Jestem matką dwójki dzieci i żadnego do łóżka bym nie przywiązała,żeby leżało. Rozwój dziecka się stymuluje a nie spowalnia. :) Tyle.

:tak::tak::tak: dokładnie

Koriander - dasz radę, będę trzymać kciuki, ale 130 to jak dla mnie wyższa szkoła jazdy, ja póki co nie przekraczam 70:-D

Emalia - fajnie że Jaś robi papa:)Igulkę uczyłam dawać cześć i nawet jej wychodziło, ale teraz zapomniała chyba bo nie robi:):):)

Magda_M - dużo zdrówka dla maluszków

hefi - ja tez miałam kartę multisport przed ciążą i na fitnesik chodzilam, fajne to!! Teraz nawet jeszcze się nie orientowałam czy nadal mamy dostęp do tego w pracy, dzięki że mi o tym przypomniałaś

nadika - to super że Natanek tak wciąga słoiczki

Asiek83 - zdróweczka życzę

gosiagro - woowwww świetnie dieta działa!!!

Perfecta - gratuluję zębolka

ewa i julcia - hihi ale córcia zadowolona

Milka - gratki dla zębatego Ercia

Serdeczne życzenia dla:
MAI, KASI, MICHASI, JULCI, IGI, NINKI, MARTYNKI

Ostatnia edycja:
reklama
Koriander - trzymam kciukasy za jutro , na pewno jak się rozpędzisz to szię szybciutko przyzwyczaisz:)
Emalia - przepraszam Twój post mi gdzieś umknął . Super !!! Jaś chyba jako pierwszy w naszym gronie papa zaczął świadomie robić:) Gratulacje:)
Milka - Super Gratuluję pierwszego zębolka Eryczka!!!
Avena - 70 też prędkosć:) Znam takie osoby , które nie przekraczały 20 a jak widziały tira jadącego z naprzeciwka to na pobocze zjeżdżała i się zatrzymywała ze strachu:) Więc Kochana 70 się nie przejmuj , na pewno jak zejdą śniegi poczujesz "wiater" we włosach:)

A ja obdzwoniłam rodzinkę że mamy pierwszego zębolka , a Jas jakiś inny cały dzień dzisiaj był się teraz zastanowiłam tak. Więcej się śmiał. On generalnie się dużo śmieje ale muszę się wygłupiać, a dzisiaj śmiał się ze mnie nawet jak się ja śmiałam. Przy karmieniu obiadkiem to aż mi łzy ze śmiechu popłynęły bo się tak wygłupiał że musiałam na chwilkę odłożyć jedzenie:)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA i Kochane moje nauczyłam swojego syna dawać buziaka:):):)
Robi to świadomie. Dzisiaj wycałował tatę z kilkadziesiąt razy. Mama mówiła "Daj tatusiowi buziaka" a on od razu buzia otwarta i do całowania do taty:)
Super dzień dzisiaj! Idę myć głowiznę , zrobię sobie peeling kawowy (POLECAM) i lulu do męża się chyba przytule:)

Do góry