reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam,jak dluuugo mnie tu nie było!!
Przejrzalm ze dwie str bo zaraz Fifi wstanie i bedzie po relaksie...
Chorowitkom zycze zdrówka.
Dziekuje w imieniu Filipka za zyczienia. Bardzo mile,ze o nas pamietacie,mimo,ze tu nie zaglądam ostatnio.
Przedwczoraj wyszedl filipki 4zab... troche to dziwnei nie wiem czy do konca normlne, bo juz od dawna mial dwie dolne jedynki, pozniejnabrzmialy mu dziasla w miejscy dornych jedynek,za chwile tez w miejscu dwojek, wyszla jedna dwojka,a pozniej zamiast nast. dwojka to wyszla jedynka... wiec ma gorna dwojke i jedynke... a mial byc kasownikiem typowym, srednipospolitym...
poza tym u nas. tzn bez zmian. Z serduszkiem powiedzmy stabilnie,nic sie dzieje i nie ma prawa dziac,bo to wada nie zmieniajaca sie dynamicznie,wiec dopiero1.09.11 wizyta w poradni CZD,najporawdopodbniej dopiero pozniej specjalistyczne echo z przyjeciem na oddzial...;/ ale oczywiscie wmiedzyczasie kontrole u naszej kardio.
Musze poszukac co pisalyscie o glutenie i jego nietolerancji,bo cos podejrzewam u nas...;/ Ocywiscie sie juz obudzil to spadam.
pozdrawiam. i dzisiejszym solenizantom wszystkiego co najlepsze:)

reklama
WITAJCIE.

DLA WCZORAJSZYCH I DZISIEJSZYCH MIESIĘCZNIAKÓW STO LATEK!!!

ZDECKU KOCHANY STO LATEK , ZDRÓWKA, SUKCESÓW NA UCZELNI I POCIECHY Z NATALCI I MĘŻA.WIELKI BUZIAK ODE MNIE I MOJEJ RODZINKI!!!

no i popisane....trza uśpić gadziorka ;)

heja troche mnie nie bylo i w dodatku czas goni wiec na szybcika

wszystkiego naj dla wszystkich dzieciaczkow - poczawszy do poniedzialku a na dzis konczac :) zdrowka kochani!!!

lena -zdrowka
agi-fanie ze wyjazd udany :) ja czekam na familie zjawiaja sie w czwartek, a w sobote bedziemy swietowac 50ke matuli :) o wyjezdzie dowiedziala sie w dzien babcki taki podwojny prezent :)
kasiaj-my tez mamy tomy najzwyklejsza nianke i sprawdza sie w 100%
zdeck-100latek :)

zuza bez zmian, zdrowa, radosna, wszedzie jej pelno, pelza jak szalona -jeszcze nie raczkuje, najbardziej to pod stol lubi wchodzic i porzadki w moich notatkach robic :) ...mleka coraz mniej pija, je jak jadla czyli ok 200ml obiadku, do tego kaszka raz 100-raz 150ml, deserek, ryzyki, ciastka, w dodatku jej waga niewiele w gore idzie ale oczywiscie to normalne u tutejszych lekarzy i nie mam sie martwic, dopiero jak jej waga w dol poleci to mam sie zjawic..
no to popislam chwile.. mykam na spacer puki nie pada:)
milego

hej:)
my po spacerku u nas ladnie sloneczko swieci teraz Ksawus spi jeszcze w wozeczku a ja troche sprzatam i podczytuje co u Was
DZIEKI DZIEWCZYNY ZA MILE SLOWA OTUCHY!!!!!!!!
wczor juz nie zagladalam bo przyszli sasiedzi z flaszeczka no i faceci popijali a glupio bylo tak przy kompie siedziec...

casia77-ja chodzilam na aquaaerobic kilka lat temu i bylam bardzo zadowolona czulam sie zawsze jak nowo narodzona czego nie moge powiedziec o zwylkym aerobicu hehe
perfecta-Wielkie DZieki!!!a jaki byl powod Jaska rehabilitacji jesli moge spytac?
agi-zycze jeszcze udanego urlopu
zdec-napewno zdalas,STO LAT KOCHANA!
aisa80-zuch dziewczynka z Basienki
lena-zdrowka!
aniaCh83-gratuluje zabkow Filipkowi i ciesze sie ze z serduszkiem ok!

dziewczyny piszecie ze wasze maluchy tak dlugo spia to jestem w szoku u nas zawsze pobudka 5-6 sporadyczne przypadki 7 obojetnie o ktorej wiecz idzie spac teraz jest to po godz 20 np

WSZYSTKIM SOLENIZANTOM STO LAT!!!!
milej niedzieli:)

Wróciłam taadammm:p
Kasiu Kochana lody się roztopiły :p bo idzie wiosna! A kawka już pędzi do Ciebie łączami internetowymi:p Dożylnio oczywiście , nastaw rączkę!
Agusia - super to się troszke odstresowaliście po tylu tygodniach stresu! Rehabilitacje miał na asymetrię i po ćwiczeniach domowych odeszło wszystko ale trzeba sumiennie pamiętać by ćwiczyć. U mnie wisiała kartak z napisanym czerwonym markerem ĆWICZYĆ < ĆWICZYĆ PAMIĘTAJ ĆWICZYĆ! bo ja mam naturę sklrotyka:):p
Lenka - tulę , Kochana olbas teraz koniecznie w domku 3 razy dziennie stawiaj na środku pokoju w misce z gorącą wodą kilka kropli , tak by odkazić by Gai nie wróciło! 3maj sie KOCHANA!
Muszę pędzić zaraz c.d :*

lena - zdrówka!

My po spacerku, piękna pogoda, mały zamiast spać we wozku to oglądał świat a jak przyszła pora powrotu do domu i usnął. Miałam po obiedzie jechac na zakupy z młodym i o 17 na pociąg po Wiktorie i męża, ale nici z wyjazdu bo szanowny ślubny zabrał kluczyki od garażu. I w ten sposób mnie usidlił.

Miłego popołudnia

Witam!My juz po zakupkach pralka zakupiona jutro mają dowieżć dokupiliśmy jeszcze za 300 gwarancje na 5 lat przynajmiej wiadomo że 5 lat spokoju będzie jeszcze nowy toster kupiliśmy więc zakupy udane:-)
najlepszości dla wczorajszych i dzisiejszych miesięczniaków i jeszcze raz najlepszego dla zdec:tak:

Witajcie dziewczyny

Nie odzywam sie ,bo choroba mnie męczy , naprawde mam jej juz dosc,a to nic nie przechodzi tylko dalej sie rozwija :no: . Jutro idziemy do lekarza cała rodziną , no prawie,bo starszy syn "jeszcze " zdrowy :tak:,ciekawe jak dlugo.

Wszystki solenizantom byłym, obecnym i przyszłym zycze szczescia :-) Przepraszam,ze tak ogolnikowo,ale nie wiem czy nie zapomne napisac.

Cały czas mi niedobrze i kreci mi sie w głowie masakra :szok: moze to ten wirus swinskiej grypy :szok::baffled:

Witajcie Gaja wyzdrowiała a mnie rozłożyło na maxaaaaaaaaa wrrrrrrrrr

Dobrze że Gaja zdrowa, bo wiem jak boli serce matki kiedy dziecko chore.
A Tobie duzo zdrowia zycze. Wiem po sobie (ostatnio tez byłam chora) ze duzo cebuli i czosnku pomoze Ci sie wykurowac w dwa dni :)
Pozdrawiam

A co do elektronicznej niani to nam sie udalo kupic AVENTa za 100 zł. OCzywiscie używany, ale podobno mało no i bez gwarancji, ale jestesmy bardzo zadowoleni. Uzywamy jak tylko Basia sie urodziła, a przydaje sie bo mamy dom z piętrem. No i wyczuwa najmniejszy ruch dziecka, nie tylko dzwięki.

Wiecie, ostatnio bycie z Basią bardziej mnie cieszy. Może dlatego, że zaczyna być bardziej kumata i robi z dnia na dzien jakies postępy. To widać i wiadomo ze to cieszy. No ale wizyta u psychologa w marcu napewno sie przyda - zobaczymy co Ona powie - mam byc na tym spotkaniu z Basią.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam kochane!!!

Przede wszystkim życzę chorowitkom szybkiego powrotu do zdrowia!

Wszystkim solenizantom sto lat!!!

Dziewczyny, co ja dziś przeżyłam... mały spadł mi z łóżka... o boże!!! ostatnio nie chce zasypiać w łóżeczku, więc go zostawiłam na moim łóżku, ale nie obłożyłam go poduszkami bo stwierdziłam że aż tak się nie wierci... nagle słyszymy z mężem ryk!!! mąż pierwszy pobiegł a mały na podłodze... nawet nie mam dywanu, tylko panele i nie jestem pewna czy nie uderzył się w nogę od fotela... nawet nie macie pojęcia jakie to uczucie!!! Serce chciało mi wyskoczyć z piersi!!! tak bidulka płakał... ale w sumie nic mu się nie stało bo po chwili się uspokoił... może się po porostu bardzo wystraszył... nigdy więcej go tak nie zostawię!! ale ze mnie matka... :sad:

Przepraszam że nikomu nie odpisuję ale nie mam ochoty na nic...

Miłego dnia!!! :)

Do góry